subota, 23. prosinca 2017.

Vinodol jelovnik

Vinodol jelovnik Tatar od junećeg filea tradicionalno. Biti u restaurantu VINODOL znači provesti večer u mirnom kutku u centru grada. Vinodol Restaurant is the first place to go when in search of traditional.

Vinodol jelovnik
Vinodol u Teslinoj, jedan od najuspješnijih zagrebačkih restorana, ovog je mjeseca uveo novi jelovnik. Novi je meni kraći od prethodnog, što je. Restoran Vinodol, s tradicijom dužom od 30 godina, na jednoj od najljepših jadranskih lokacija, nudi svojim gostima jela od ribe i mesa, tjestenine i pizze te. Poznat otprije kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu.


Vinodol jelovnik
VeAL BAKeD UNDeR CASt-IRON LID "PeKA" wItH POtAtOeS. VeAL CUtLet StUFFeD wItH SPINACH AND PARMeSAN. U zagrebačkom restoranu Vinodol u sklopu Tjedna dobre hrane isprobajte. Još jedna provjera Vinodola potvrdila je da se ovdje s. Iako je restoran Vinodol institucija s dugogodišnjom tradicijom, nedavno su preuredili i modernizirali prostor, ali i jelovnike! Vinodol, Zagreb: See 1457 unbiased reviews of Vinodol, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #21 of 731 restaurants in Zagreb. U hladnom vikendu, počastite se toplim jelima iz našeg novog zimskog jelovnika!


Blizina mora i šume čini Vinodol idealnim mjestom za odmor. Restoran Vinodol prva je destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti kontinentalne i.

Vinodol jelovnik
Dalmatinska zagora na način Zdravka Tomšića u Vinodolu. Slike Standardni jelovnik Recenzije Dodaj u favorite. Koliko je povjerenje gostiju u “Vinodol” najbolje svjedoči i jelovnik koji se mijenja svakoga dana, prilagođen ne samo sezonskim i prirodno uzgojenim. Terasa restorana Vinodol osim ljeti, zbog staklenog krova i grijača. Na jelovniku su dobro poznati talijanski specijaliteti, pa tako obrok možete.


Vinodol - Zagreb - Restoran duge tradicije u svom opsežnom jelovniku nudi. We are proud to say that our meals are prepared. Specifičnosti Vinodola "kreirale" su i njegov jelovnik na kojem se nalazi voće i povrće, mnogo samoniklog bilja kao što su. Vinodol: Deset slijedova velikog Zdravka Tomšića!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.