petak, 26. siječnja 2018.

Biometrijske brave cijena

Biometrijske brave cijena Yale Digitalne brave predstavljaju vrhunac tehnologije i dizajna u svijetu digitalnih brava. Yale GATEMAN digitalna brava: YDR 4110. Nekada su bile brave koje su za zaključavanje koristile isključivo ključ, a danas.

Biometrijske brave cijena
Sve češće se koriste i biometrijske brave koje kao ključ koriste vaš otisak prsta. Mogu se postaviti na vrata debljine od 3 do 7 centimetara, a cijena im je 3500 kuna. Možda ste do sada videli samo na filmu, ali brava na otisak prsta je postala dostupna i za vaš dom. Nexe crijep velikog formata VALENS (AKCIJSKA CIJENA).
Biometrijske brave cijena
Digitalne brave u našem asortimanu pokrivaju gotovo sve potrebe povećane sigurnosti u pristupu štićenim objektima ili inventaru, a svojom kvalitetom i imenom.


ASTC tehnologija možemo vam ponuditi visoku kvalitetu biometrijske brave na. Kina, proizvođač, dobavljač, veleprodaja, cijena, biometrijske brave za vrata. Kao dio prilagodbe tržištu proširuje se djelatnost tvrtke te od rujna 2010. Brave na otisak prsta i jos dosta biometrijskih proizvoda kao i proizvoda za video nadzor i. Sigurnosna vrata zavise od kvaliteta šarki, kvake i brave. Biometrijski sustav može prepoznati do 99 otisaka prstiju. Pored klasičnih sigurnosnih brava, na tržištu postoje i biometrijske brave na otisak.


Postoje 2 tipa brave u slučaju da nestane struja, ona koja stoji uvek.

Biometrijske brave cijena
Sustav kontrole pristupa, ulaza i izlaza iz prostorija, prodaja i cijena uređaja kontrola pristupa. BIOMETRIJSKI I MIFARE čITAčI. Multi-biometrijski uređaj nove generacije za biometrijsku identifikaciju; prepoznavanjem crta lica i otiska prsta, PIN-a i. Zanimljivi proizvod na tržištu sada je sustav biometrijske brave koji. Elektronska brava za vrata na otisak prstaJednostavna samostalna instalacija jednostavnom izmjenom - bez. Konkurentne cijene; Više od 30 godina iskustva u ključarskoj industriji.


Specijalizirana trgovina; Otvaramo sve vrste brava (auto i stan) uz prisustvo. Ugradnja elektromehaničkih, elektromotornih i biometrijskih brava. VingCard inteligentne elektronske hotelske brave norveškog proizvođača, koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima, su oblikovane i napravljene. Hotelski sistemi Adel, IC hotelske brave, Omnitec hotelski sefovi, brave i mini. Ukoliko ste pristalica pouzdanosti i niskih cena, IC tehnologija će odgovoriti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.