subota, 13. siječnja 2018.

Fistula na zubnom mesu

Fistula na zubnom mesu Pitanje: Imao sam bolove u cijeloj desnoj strani donje vilice,pa je se ogranicila na meso oko 5 zuba. Takav kanalić naziva se fistula, a izgleda poput male crvene izbočine na sluznici. Pritiskom na kost u blizini bolesnog zuba kroz fistulu izlazi gnoj, što nam pomaže.

Fistula na zubnom mesu
Da li je vađenje živca jedino rješenje u slučaju kad postoji fistula iznad zuba. Zubno meso - povlačenje, parodontitis, krvarenje, bolovi. Med Advice › Liječenje BolestiSpremljeno u privremenu memorijuZnakovi fistule u djece. Fistula Stomatologija i oralna higijena.
Fistula na zubnom mesu
Prije par dana pojavila gnojna fistula na zubnom mesu iznad zuba (radi se 1. desno).


Kod stomatologa mogu tek za nekih tjedan do dva. U razdoblju od 15-ak dana zubar je nekoliko puta istisnuo. Gingiva (zubno meso) u trudnice podližnije je promjenama pa često dolazi. Već par dana na zubnom mesu moje curice, točno iznad gornje dvojke, ima. Nego, reci mi, kako ste tretirali tu fistulu, što je rekao liječnik? Nastaje kod upale zubnih zivaca koje nisu liječene na. Kako da se prirodnim putem leči fistula. Nemoj se iznenaditi ako ti izbije na desnima gnojna fistula.


Fistula na zubnom mesu
Ponekad kod kroničnih oblika se pojavi fistula kao put dreniranja gnojnog. Tada se najčešće uočava ispupčenje na zubnom mesu iznad zuba - fistula, koja je zapravo otvor kanala preko kojeg se, iz zapaljenskog. Ukoliko se ovakav zub ne popravi, karijes napreduje, demineralizuje zubno tkivo i. Otekla mi je desna strana lica i pojavio se gnoj na mesu iznad zuba koji je. Ukoliko se oko umnjaka pojavi fistula i gnojna kolekcija, ti zubi su uglavnom za. Zato je potrebno izdiferencirati cistu od ostalih promena na zubnom korenu koje se za razliku od ciste mogu izlečiti. Pozdav ja sam pre 3tri dana izvadila zub e sada na tom meso pojavilo se nes. Zahvat teče tako da se zareže i podigne zubno meso da bi se došlo do korijena zuba.


Ukloni se upaljeni dio i dio korijena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.