ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Gibljive cijevi za zrak

Gibljive cijevi za zrak Crijevo dugoročne izdržljivosti za zrak i nekorozivne plinove. Gumena cijev za zauljeni komprimirani zrak na radnom tlaku od 10 bara te. Parker ITR nudi široki asortiman PVC-PU cijevi za razne namjene.

Gibljive cijevi za zrak
Cijevi za ulje i gorivo otporne su na naftu i naftne derivate. Jednostjena gibljiva cijev: za odvod otpadnog zraka iz objekata ili prostorija. Ima široku primjenu u industriji, građevinarstvu i domačinstvu. U ponudi su fleksibilne cijevi ili gibljive cijevi na bazi gume, PVC-a i.
Gibljive cijevi za zrak
Kvalitetne gumene cijevi proizvedene po najvišim standardima industrijske sigurnosti.


Ove gibljive cijevi se isporučuju i u armiranoj varijanti. Proizvodimo gumena i silikonska fleksibilna crijeva za zrak i prašinu. Cijevi su namjenjene za široki spektar upotrebe i idealne su za ugradnju. Gibljive cijevi za hidrauliku, gibljive cijevi od PTFE teflona, metalne gibljive cijevi, hidraulična crijeva sa. Primjena: za ulje, gorivo i mazivo, zrak, plin i vodu. Izvana kalibrirane savitljive cijevi. DUO - gibljiva cjevčica; Zajedno zavarena 2-vije cjevčice.


Krute i gibljive cijevi za sve medije (hidraulika, pneumatika, voda, nafta, plin... staklenih vlakana ojačane čeličnom spiralom za vrući zrak i plinove (300°C).

Gibljive cijevi za zrak
Vulkanizacija Pasarić – Proizvodnja gumenih i silikonskih cijevi. CIJEVI ZA VODU– ULJE I NAFTNE DERIVATE– KEMIJSKU INDUSTRIJU - ABRAZIVNE MEDIJE. Početna – Cijevi i cijevni fitinzi– Fleksibilna crijeva (PVC i gumena). Područje primjene: Upravljački vodovi u hidraulici i pneumatici. U ponudi imamo fleksibilne cijevi za široku primjenu bilo rukovanje zrakom, dimom, plinovima ili za transport u širokom rasponu agresivinh ili opasnih tekućina i. Fleksibilne cijevi za izvedbu instalacije, ventilacije, klimatizacije i toplozračnog grijanja. Namjena: za ventilaciju, klimatizaciju zrak, dim, prašinu, piljevinu, paru, boju, prijenos.


Matice, priključci za gibljive cijevi, čahure, šuplji vijci, ermeto spojevi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.