ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Igre parkiranja auta

Igre parkiranja auta Najbolje besplatne automobilske igre i igrice. Automobilske igre Moto X3M 3 Igre: Moto X3M 3. Spremljeno u privremenu memorijuSlično Ocjena: 3,9 - ‎970 glasovaIgra Mall Parking.

Igre parkiranja auta
Igre parkiranja testiraju vašu preciznost s kojom parkirate auto u različitim situacijama. Testirajte svoje veštine parkiranja pre nego što slupate tatin auto. Krećite se pažljivo kako biste izbegli druge aute i hidrante za. Provjeri preko 50 igrica parkiranja samo na IGRE247.
Igre parkiranja auta
Nakon sto se igra ucita klikni na PLAY. Car Park Challenge - Parkiranje auta!


Ispunite polje "NAME" i opet na PLAY ! Pažljivo prođi pokraj parkiranih kola i parkiraj svoja kola na označeno mesto. Pronađi slobodno mesto na parkingu i pazi da ne ogrebeš kola. Parkirajte auto, pazite da ne napravite štetu na autu. Jednostavna igrica u kojoj je cilj parkirati automobil na označeno mjesto. Portal sa igrama za sve ljubitelje igri i igrica sa autima. Auto igre Fireworks Kart Racing Igre: Fireworks Kart Racing.

Igre parkiranja auta
U vremenu koje vam je na raspolaganju parkriajte motor. U ovoj igri tvoj posao je da parkiraš aute ispred hotela, kina.


Vi ste Pakya, isfrustrirani vozač taxija koji nakon taksiranja po ceo dan sad mora da uparkirava automobile na parkingu. Hajde da vas vidimo kako parkirate na. Vrlo zabavna igra u kojoj je jedini zadatak parkirati taksi na označeno mjesto. Pripazite na ljude, pse, zidove i druge aute dok se parkirate. Opis igre: Parkiraj aute ispred hotela tako da zapamtiš broj mjesta koje mušterija želi, uđeš u njegov auto te ga parkiraš na ispravno mjesto. Zabavite se uz najnovije igrice u kojima je cilj parkiranje kamiona.


PARKIRANJE AUTOMOBILA - ONLINE IGRE - Lukin portal za djecu. Dovezi auto do parkirališta, bez da udarite u neki objekt na putu. Pred vama je 10 levela do kraja igre.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.