nedjelja, 14. siječnja 2018.

Ispravak joppd obrasca primjer

Ispravak joppd obrasca primjer Tipičan primjer ispravljanja podatka je promjena poreznog određenja naknade za bolovanje u. ZAGREB, SAVSKA 122, OIB: 55555555555, iz primjera. Primjer ispravka i dopune obrasca JOPPD. Kod naknadne isplate putnog naloga za koji je ranije poslan JOPPD obrazac poslodavac je dužan putem ispravka obrasca JOPPD prikazati način isplate. Kao i u drugim područjima poslovanja, i kod popunjavanja Obrasca JOPPD moguće je da se dogode pogreške. Oznaka izvješća JOPPD obrasca sastoji se od 5 znamenki. Na ekranu za pripremu JOPPD obrasca biramo datum slanja originalnog obrasca.


Ispravak joppd obrasca primjer
Pod vrsta izvješća biramo 2 - ispravak već podnesenog izvješća te idemo na. IZVJEŠĆIVANJE O ISPLAĆENIM PRIMITCIMA NA OBRASCU JOPPD. NAJČEŠĆA PITANJA O ISPRAVCIMA I DOPUNAMA OBRASCA JOPPD 203. Ispravak i nadopuna godišnjeg obračuna plaće. PRIMJER ISPRAVKA I NADOPUNE OBRASCA JOPPD. Naputak je da se obrazac za na primjer primitke od nesamostalnog rada mora voditi. Novine u ISKAZIVANJU PODATAKA U obrascu JOPPD; ispravci i dopune. U ovome on-line priručniku se nalaze primjeri popunjavanja JOPPD obrasca za različite situacije iz prakse.


Kako ispraviti JOPPD obrazac u slučaju kada smo radniku.

Ispravak joppd obrasca primjer
Ispravci i nadopune obrasca JOPPD (Dražen Opalić, Ksenija Cipek). Uz to, detaljno je prikazan primjer ispravka obrasca JOPPD u slučaju. Slika vrsta dokumenta: Za kompletan sadržaj potrebno je prijaviti se na portal ili se pretplatiti na korištenje portala! Obrazac JOPPD je zajednički projekt Porezne uprave i Regosa. Transfer iz JOPPD obrasca u knjigu naloga za isplatu. Ispravci JOPPD-a prije kreiranja XML-a: Brisanje reda na.


U nastavku primjeri ovisno o vrsti obračuna. Oznaka vrste prihoda - OIB uplatitelja - Oznaka JOPPD obrasca. Kao primjer možemo uzeti kada su u isto vrijeme priključeni ZABA USB. Podnošenje Obrasca JOPPD - uplata nije izvršena do kraja mjeseca za prethodni mjesec 51.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.