srijeda, 3. siječnja 2018.

Jozo kalem optužnica

Jozo kalem optužnica U optužnici se tereti za gospodarski kriminal "težak" 46 milijuna kuna. Jozi Kalemu prijeti druga optužnica. Kalema optužnica tereti da je, s nakanom da ostvari nepripadnu.

Jozo kalem optužnica
Očekivao sam da će optužnica protiv Joze Kalema biti potvrđena. Pravda je spora, ali dostižna, komentirao je jučer Ivan Pađen, bivši vlasnik. KARLOVAC Potvrđena je optužnica protiv Joze Kalema, Anite V. RI-Most, a kojom se terete za kaznena djela.


Jozo kalem optužnica
Ministar financija Slavko Linić ekskluzivno za Media servis komentirao je podizanje optužnice protiv prijatelja Joze Kalema i njegove tvrtke. Optužbe protiv Mamića teške su 280 milijuna kuna, a mi vam. Sud u Karlovcu potvrdio je optužnicu protiv Joze Kalema, Anite V. Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je pred karlovačkim Općinskim sudom optužnicu protiv Joze Kalema i njegove tvrtke RI. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam JOZO KALEM. Otišao je trbuhom za kruhom iz Draganovaca i Jozo Kalem, a sa sobom. Ne samo to, protiv Kalema je podignuta optužnica u kojoj ga se tereti za. Kalem prodao drvni biznis kralju laminata. Novi vlasnik Tehno drva poduzetnik hrvatskih korijena iz Švedske.


Jozo kalem optužnica
Optužnica, uz Kalema, u tom predmetu tereti i njegove dvije. Protiv Joze Kalema u ponedjeljak je potvrđena optužnica iz Karlovca koja ga tereti za prijevaru u gospodarskom poslovanju, dok je odluka o. Jozo Kalem nije došao na sud, propao četvrti pokušaj početka suđenja. Tereti 54-godišnjeg hrvatskog državljanina da je. Milanović Liniću: Da je protiv mog prijatelja podignuta optužnica, ja bih ga itekako pitao je li to istina! Kalem: Miljavcu pomažem jer smo prijatelji. KARLOVAČKA policija tereti Jozu Kalema, kontroverznog riječkog.


Kalema branio čak i kada je protiv njega podignuta optužnica zbog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.