nedjelja, 14. siječnja 2018.

Kako otvoriti poklopac rezervoara

Kako otvoriti poklopac rezervoara Crklo mi je centralno na VW polo 1998. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu10 objava - ‎4 autoriPozdrav svima! Imam jedan mali problemcic sa Astrom!

Kako otvoriti poklopac rezervoara
Danas stadoh na pumpu i rekoh da sipam malo ovo nase jeftino gorivo,al poklopac nece da se otvori. Nema bravicu, ima samo kod vozacevog sjedala rucicu koja se poteze za otvaranje rezervoara. Poklopac je skroz usao u onaj otvor i s nicim. GT poklopac rezervoara3 objava19 sij 2017Čep rezervoara goriva problem10 objava15 tra 2015Više rezultata za alfisti.


Kako otvoriti poklopac rezervoara
Clio 3 blokiran poklopac rezervoara za gorivo ! Par dana nisam vozio auto jer sam na GO i danas malo lickanje. Pozdrav svima,odnedavno imam problem da kad povučem ručicu za otvaranje poklopca rezervoara,ne otvara. Autor Tema: poklopac rezervoara na karoseriji (Pročitano 1318 puta). Ne znam da li je neko imao slican problmem, na mojo astri H nece da se otvori poklopac od rezervoara. Kada otkljucam auto ono bi trebalo i. Nema smisla 70 evra platiti za novu,jer za 2 minuta moze otvoriti poklopac i. Danas kad sam htjela tenkirati nisam mogla otvoriti poklopac spremnika za gorivo. Centralno otključavanje funkcionira za.
Kako otvoriti poklopac rezervoara
Danas odem da natankam svoju Astricu Kad ono, ne mogu otvoriti poklopac tanka!


Elektro-motorić uredno otključava poklopac, odnosno povuče onu. II▻poklopac rezervoara golf IV prodajem kompletan poklopac rezervoara s čepom u sivoj. Otkud Stilo 2004 zaključava poklopac sa centralnom bravom? Kada se odvrnu ona 4 DraganAntic Johannes drze kuciste poklopca potrebno je samo malo razmrdati. Naime, čep rezervoara se pokvario i ne znam kako da ga odvrnem da mogu da. Nema ključa jer je poklopac osiguran centralnom bravom.


VW Passat B6,B7,CC prekidac za otvaranje gepeka i rezervaora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.