ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Karate pojasevi prodaja

Karate pojasevi prodaja Karate shop - Izrada i održavanje web stranica Wetworkslab. Slike za adidas Elite karate pojas s natpisom. Poznatiji kao pojas za karate, se koristi za razne borilačke sportove (judo, aikido, karate, teakwondo i dr. ).

Karate pojasevi prodaja
Karate oprema: rukavice, kimono, pojasevi, štitnici. WKF-a (svjetske karate federacije) i ona koja to nije. BUDO SPORT CRNI POJAS (ITF taekwondo). Bijeli pojas za početnike u judu, jiu jitsu, karateu i taekwondou.
Karate pojasevi prodaja
Sport montex - Budo pojasevi sa dodatnim azijskim slovima za katare, judo, karate-do, jka, wtf, j. Na prodaju 3 pojasa za karate zuti, narandžasti i zeleni.


WKF oprema, WKF rukavice, WKF karate oprema, WKF stitnici, stitnik potkolenice i risa, WKF papuce, WKF body protector. IPON - vrhunska oprema za karate, judo, taekwondo, ju jitsu, aikido, boks, MMA. Adidasove WKF torbe sa sertifikatom su dostupne u džudo i karate varijanti. Pojasevi za karate, Aikido, Judo (Džudo). Veliki izbor pamučnih sportskih pojaseva za borilačke veštine. Karate pojasevi, Banja Luka, 15 KM, Zuti,crveni i narandzasti ocuvano kao novo.


Oprema za karate, džudo, taekwondo, džiu džicu, aikido, MMA, boks, kik boks, kyokushinkai ; oprema za fitnes i teretane ; strunjače.

Karate pojasevi prodaja
Prodaja pojaseva za borilačke sportove. Stari Grad, 10 KM, 2 pojasa zuti i bijeli prodajem ih zajedno. Online kupovina - uslovi prodaje KUPUJEM. Dužine su više nego dovoljne, sa slike se vidi. Promis kimono za karate Vam preporučuje Aleksandar Šestakov, srpski.


Uz karate kimono ide i pojas u beloj ili nekoj drugoj boji koja Vam je potrebna. N525, Kimono za judo, 500g, 100% pamuk,pojas dolazi u kompletu, 280kn. N510, Kimono za karate, kumite, 100% pamuk, 175,00 Kn. Ispit, kome je pristupilo ukupno 38 kandidata, članova Karate kluba "Finida", održao je. Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4. Karate kimono je bijele boje i sastoji se od gornjeg i donjeg dijela i pojasa. Kimono i bijeli pojas je sve što vam od opreme za početak potrebno da biste mogli.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.