ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Kraš dionice cijena

Kraš dionice cijena Kraš, prehrambena industrija, d. Dionica: KRAS-R-A (ZSE) Djelatnost: Prehrana. Trgujte dionicom KRAS-R-A Kliknite na graf za povećanje.

Kraš dionice cijena
OZNAKA, STANJE, POČETNA, ZADNJA, KOLIČINA. Nismo ni u kakvim kombinacijama, ne kupujemo dionice za nekoga, nemamo. Kraša na kraju trgovanja u srijedu. Zašto bi to učinili sada kada je cijena 400 kuna, isticala je Marica. U DOGOVOR Konzum, Dukat i Kraš pod istragom zbog cijena.


Mesna industrija Pivac sada je vlasnik 274. Naime, Kraš ima čudnu poslovnu politiku da kupuje dionice i onda ih. Dodaj u moju listu - Samo za registitane korisnike, HT d. Početak tjedna donio je rast cijena dionica i povećanja indeksa. Najtrgovanije su bile povlaštene dionice Adrisa koje su skočile 0,7% na 370,50 kuna. Današnja ponuda na Kolektivi, popust u Kraševom choco baru u Zagrebu utjecala je na cijenu dionica Kraša, čija se cijena povećala za 7,22. Baš jučer nakon dnevnika gledam jel imamo temu Kraš. Cijena Količina Vrijeme 865,00 37.

Kraš dionice cijena
Turistička kompanija Valamar Riviera svoju je vrijednost na burzi.


Danas je cijena KRAŠA na Zagrebačkoj burzi čak 515 kuna čime je Kapitalni. U tom smislu Kraš je krenuo kupovati vlastite dionice i to na gore opisani način. Trgovati je moguće svakog dana nakon jutarnje objave cijena dionica za taj dan. Nakon optimističnih najava i lansiranja nove linije čokoladica na tržište, Kraš. ZAGREB - Kraš je izvijestio da je 17. Nakon što bude provedeno otpuštanje dionica Kraš d. KRAS je prikazao naizgled sličnu dobit kao i prošle godine, ali je to. Jeste li vidjeli kolika je bila cijena dionice DT prije, a kolika danas.


The selected companies are Belje d. Cijene vrijednosnih papira koje se navode u ovoj publikaciji su. S prometom od 3,7 milijuna kuna slijedila je povlaštena dionica Adris.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.