nedjelja, 14. siječnja 2018.

Otkup starih televizora osijek

Otkup starih televizora osijek Prelazak na digitalnu televiziju zasigurno je velik dio građana dočekao nespremno, pa sada i ne zna kuda sa starim televizorima i općenito sa. Kupnja starih televizora,otkup rabljenih cd,kupnja novog televizora forum,otkup. Forum kupnja televizora; Vodič za kupnju lcd televizora.

Otkup starih televizora osijek
Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Televizor se pokvario, kupili ste novi, stari je u podrumu već mjesecima. Multipraktik ste kupili i koristili mjesec dana, sad skuplja prašinu u. Imam staru sony liniju i stari video i još par drndavih starih stvari, a čuo sam nedavno da ima.
Otkup starih televizora osijek
TV Lcd LED smart ili plazmu kupujemo ili uzimamo u zalog.


Mi ćemo otkupiti bilo koje vrste stolnog računala, ispravnog ili neispravnog. Kupujete novo računalo i ne znate kamo sa starim? Ukoliko imate neispravan LCD ili Plazma televizor ponudite nam ga a mi ćemo vam procjeniti vrijednost ! Otkup starih televizora možete ponuditi kompaniji E-reciklaža. Također vršimo i otkup vaših rabljenih ispravnih i neispravnih laptopa. Iz HP-a podsjećaju da se otkup rabljenih mobitela obavlja u svim njihovim poštanskim uredima, pa ako imate stare mobitele, ne bacajte ih u. Prodaja klasičnih CRT televizora u malim oglasima sa slikom i cijenom televizora. Prodaja LCD televizora i plazma televizora u malim oglasima sa slikom i cijenom televizora. MOBY SERVIS Servis,otkup i prodaja rabljenih mobitela.


Optima Centar OSIJEK Veza koja nas pokreće. Portanova, Svilajska 31a, 31000 Osijek. Visina popusta koji će moći da se ostvari predajom starih aparata. Još radi ali dolaskom digitalne televizije hvata samo bosanske i srpske kanale. Najviše posla, kaže Mujkić, imaju sada sa starim televizorima čija je reciklaža ove godine povećana za 300 posto, jer ne mogu, bez adaptera.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.