petak, 12. siječnja 2018.

Pdv obrazac ispravak

Pdv obrazac ispravak Obveza podnošenja prijave PDV-a. Porezni obveznik mora za obračunsko. Ispravak Obrasca PPO porezni obveznik obavlja na način da podnese obrazac za.

Pdv obrazac ispravak
Također je moguće učiniti ispravak kroz obrazac poreza na dodanu vrijednost - korektivni (PDV-K). Ukoliko ispravak nije učinjen na obrascu poreza na dodanu. Molim Vas, da li se može predati ispravak pdv obrasca iz 2015. Poslala sam ispravak pdv -obrasca na poreznu za 6 mj , i.
Pdv obrazac ispravak
Obrazac PDV-K se sastavlja na način propisan odredbama članaka 121. Ja trebam ispravak obrasca PDV-a, poslao sam jučer obrazac ali.


Računovodstvo za obrtnike dohodaše - Stranica 15523. Knjiženje poslovnih događaja - Stranica 9113. Poslovanje s državama članicama EU - Stranica 2812. Poslovne financijeBufretLignendeOversett denne siden24. Tijekom pripreme Ur-a i Ir-a tvrtka je utvrdila da je za jedan mjesec u 2007 predala krivo obračunat obrazac PDV-a , odnosno da je pogreškom. PDV, a na što prijenos porezne obveze?


PDV obrazac za usluge prijevoza putnika 9.

Pdv obrazac ispravak
U obrascu PDV-K ispravak pretporeza bit će naveden. PDV-K obrazac iskazati ukupno manje pravo na pretporez i. Ulazi se u ispravak stavaka pri čemu se može izvršiti slijedeće radnje:. Ispravak pretporeza na dugotrajnu imovinu pri ulasku u PDV-a. RH mora platiti PDV kada mu se obavi isporuku nekretnina što ih je prodao ovršenik u postupku ovrhe. U prijavi PDV-a ispravak pretporeza bit će naveden u jednom iznosu. Ostali podaci za ispravak pretporeza uključuju nabavu i prodaju. Moze se odbiti u narednom periodu. Ukidanje obveze podnošenja konačnog obračuna PDV-a (PDV-K).


PDV-a (obrazac PDV-K), usklađenja i ispravke za tu. A1 obrazac - pribavljanje: Šaljete radnika na rad u EU? Temeljem navedene dokumentacije možete knjižiti ispravak PDV-a u tekućem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.