subota, 13. siječnja 2018.

Samohodna kosilica lombardini

Samohodna kosilica lombardini Kosilica samohodna prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: samohodna kosilica. Za dijelove ti više ne bih znao, al ova naša je imala lombardini ld450 tak da za to nije problem, makar su se ugrađivali i benzinski, i diesel i na.

Samohodna kosilica lombardini
Samohodna kosacica bcs, motor lombardini, dizel,14 ks. Motorne kosilice sa košem (8); Motorne makaze za živicu. Samohodne motorne kosilice (17); Sjeckalice-Drobilice (3). Kakve su ti rotacijske kosilice( što kaše travu) samohodne one kao za malo.


Samohodna kosilica lombardini
LOMBARDINI ili KUBOTA diesel motore snage 30-35KS. Motokultivatori, freze, kosilice, kopačice, trimeri, traktori, generatori, pumpe. Lombardini, Ruggerini, Acma, Kubota, Deutz, BCS, Sep, Nibi figaro, Olympia. Lombardini Bgd, Zemun je firma koja se vrši prodaju i servis za male. Osnovna djelatnost poduzeća je prodaja rezervnih dijelova za traktore i poljoprivrednu mehanizaciju, proizvodnja samohodnih kosilica te vršenje usluge servisa. Nove i polovne, benzinske i električne kosilice, trimeri i traktorske kosačice. Danas, BCS je još uvijek sinonim za kosilice, zahvaljujući legendardnom. Motor je lombardini 451 kojem je odradjen generalni remont tako da radi.


Prodaje se samohodna kosilica FIGARO.

Samohodna kosilica lombardini
Ovde su retkost ali spram ostalih samohodnih kosacica ovo je BR1. Photographic prints that inspire with the NEW Epson SureColor P800 printer. Zagreb Traktori i kosilice, Tvrtka Hittner d. Podaci o oglasuStanje: rabljeno Opširnije: lombardini motor. Manja samohodna kosilica iz Stiga asortimana. Predviđena za održavanje površina do 1500 m2. Za pogon je zadužen Briggs&Straton motor od 3,5 ks koji je. Vinkovci Traktori i kosilice, Tvrtka Hittner d. Aukcija "motor lombardini" je arhivirana.


Husqvarna rotacijska kosilica J 55 SL.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.