petak, 12. siječnja 2018.

Tražim ženu za čišćenje stana

Tražim ženu za čišćenje stana Bračni par za čišćenje kuće u Poreču (Funtana), tražim uz uvjet da se razumije u čišćenje. Ozbiljnu žensku osobu, za pomoć i njegu u stanu za starije ukućane, u Zlatar Bistrici tražim. Tražimo osobu za redovno čišćenje stana i peglanje, nekoliko sati tjedno (prema dogovoru).

Tražim ženu za čišćenje stana
Tražim osobu za pospremanje stana +peglanje. Tražimo Djelatnice ili djelatnika u servisu za čišćenje, prvenstveno za. Traži se obavljanje sljedećih poslova: čišćenje stepenica, peglanje, čišćenje stana.


Stoga ovim putem tražim osobu od 30 do 55 godina starosti za povremene poslove čišćenja stanova, kuća i poslovnih prostora na području.

Tražim ženu za čišćenje stana
Novi Grad, trazim zenu za ciscenje stana na grbavici. Koja kaze za sat ciscenja bez peglanja 25 kn,sa peglanjem 30 kn. Tesko ces naci zenu za pospremanje stana, zato ti preporucujem. Vrlo pedantna i odgovorna ozbiljna zena, majka troje dece. Usluge čišćenja stanova, poslovnih prostora, novoizgrađenih.


Pronađite kratki posao: honorarno,čišćenje,posao,peglanje,cjepanje drva. Uvjeti je da volite mačke i da vam ne smetaju; čišćenje uključuje i. Trazim zensku osobu za ciscenje stana Klasicni poslovi ciscenja stan je na tresnjevci. Majka djeteta od dvije godine trazi zenu za odrzavanje domacinstva i djelimicne brige o.

Tražim ženu za čišćenje stana
U Zadru nudim posao i smještaj ženi 44-55 god. Nudimo usluge čiščenja privatnih kuća, apartmana, stanova. Stanujem u Sesvetama, imam troje djece , decko 2 godine, curicu 4 godine i djecaka 6. Trazim osobu koja bi povremeno po dogovoru pricuvala djecu nekad svo. Vec dvije godine imam istu zenu koja dodje svako dvadesetak dana ,kada.


Potrebno je zakazati termin ciscenja dan. Trebate pomoć u čišćenju vaše kuće, ureda ili uređenju vrta? Pretražite ponudu osoba i tvrtki u vašoj blizini na Čuvalica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.