nedjelja, 4. veljače 2018.

Exide akumulatori u rijeci

Exide akumulatori u rijeci Da bi kupci EXIDE akumulatora bili što kvalitetnije opskrbljeni, otvoren je novi poslovno skladišni prostor u Rijeci, koji opskrbljuje Istru, Primorje i Gorski kotar. U prodajnom prostoru Željezarije LB-KOM naći ćete akumulatore za sve vrste vozila i plovila—Topla, Varta, Bosch, Exide, Unibat. Akumulatori - baterije te sve tvrtke na području Rijeke i Primosko-goranske županije koje se bave prodajom istih za automobile, kamione, strojeve.

Exide akumulatori u rijeci
Autodijelovi Matulji, Rijeka - Hartis d. Novo u ponudi EXIDE akumulatori po povoljnim cijenama. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna ponuda. Silver Dynamic: Top akumulator na tržištu.


Exide akumulatori u rijeci
Za vozila s posebno velikim zahtjevima energije. Od sada u našoj ponudi možete pronaći i ATOM akumulatore koji su cjenovno. Riječ je o provjerenim proizvodima iz Europske unije koji su. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 123,85 Kn. Preluk 6a, 51000 Rijeka, Registar Trg. Zahvaljujem, Berena nažalost nema kod nas u Rijeci, pa ću vidjeti za. Navodno ni Exide nije loš, serija Excell, ima li netko iskustva s njime ? U našoj ponudi imamo više od 700 akumulatora različitih proizvođača i specifikacija.


Vrhunski akumulator koji u sebi spaja ekonomičnost sa vrhunskom Varta kvalitetom.

Exide akumulatori u rijeci
Tekst za akumulatore koji se ne smiju kupiti. Ah AKUMULATOR ENERGIZER PREMIUM PLUS. Rijeci i Varaždinu, poslovnice u Đakovu, Sesvetama i Slavonskom Brodu, kao i. Dio koji često otkaže poslušnost baš u trenucima dok je živa na termometru daleko ispod ništice je akumulator. VARTA akumulatori: moćni, pouzdani akumulatori za manje ukupne troškove vlasništva za. VARTA ima više od 100 godina iskustva kada je riječ o. VARTA Blue Dynamic EFB akumulatori nude ekstra snagu.


Tvrtka je upisana u Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.