petak, 2. veljače 2018.

Izrada kočionih crijeva

Izrada kočionih crijeva Evo slika što su meni napravili nova kočiona crijeva, crijevo je trebalo biti prema mojim dimenzijama i cijena je bila oko 120kn + poštarina. Serijska proizvodnja obuhvata proizvodnju kočionih crijeva za slijedeće. Vam ponuditi i izradu kočionih crijeva po Vašem uzorku.

Izrada kočionih crijeva
Iz kojeg razloga bi ste trebali razmišljati o zamjeni postojećih kočionih crijeva? Prvi i najjednostavniji razlog je sigurnost. HIDRAULIČNE CIJEVI GUMENE ZA KOČIONE SISTEME ( GIBLJIVE ) IZRADA PO. Znači riječ je i home made izradi opletenih kočionih crijeva.


Izrada kočionih crijeva
Primarna djelatnost firme je izrada hidrauličnih cijevi i priključaka, galvani 74137. Zašto zamijeniti vaša postojeća kočiona crijeva ? Jedan od razloga je materijal koji se upotrebljava za izradu. Posjedujemo dvadesetgodišnje iskustvo na poslovima izrade,popravcima visokotlačnih,niskotlačnih i ostalih crijeva i cijevi,krutih instalacija i strojne obrade. Reparatura kompresora i pumpi za vodu. Servis kočione pneumatike - ventila i cilindara. Izrada cijevi za kočnice i cijevi visokog.


Bavimo se izradom i servisom hidrauličnih crijeva, hidrauličnih brtvi. U svom pogonu u Splitu tvrtka posjeduje najmoderniju radionu za izradu hidrauličnih i industrijskih cijevi.

Izrada kočionih crijeva
Vrhunska tehnologija, standard ISO 9001:2008 te. Holender za kočione cijevi, unutrašnji navoj. Alat za pravljenje kočionih završetaka na čeličnim i bakarnim cijevima. Budite svjesni u kojem stanju su Vaša kočiona crijeva kako ne bi došlo.


Tijelo Ured državne uprave u Varaždinskoj županiji; Godina osnivanja 1994; Registracijski broj 90136080; Djelatnost 28. Proizvodnja hidrauličnih pogonskih. Haberkorn je vaš pouzdani dobavljač hidrauličkih crijeva i armatura. Osim toga sva potrebna oprema za izradu hidrauličkih crijeva se može naći online na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.