ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Rebro neurologija posjete

Rebro neurologija posjete Svakodnevno brinite za cjelokupno zdravlje uz portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja. Unatoč strogo određenom vremenu posjeta - u svim bolnicama između 16. U KBC-u Rebro obavijesti o dopuštenom vremenu posjeta također.

Rebro neurologija posjete
Posjeti bolesnicima dozvoljeni su radnim danom od 15:00 do 16:30 sati, a vikendom i praznicima od 15:00 do 17:00 sati. Telefonske informacije o bolesnicima. Predstojnik Klinike za neurologiju prof. Neurologija,Neuropsihijatrija,ordinacije.
Rebro neurologija posjete
Kolikose sjećam od prije 3 godine, na Rebru na kirurgiji su posjete isto.


Rebro, Klinika za pedijatriju - Jedinica za intenzivno liječenje djece. Rijeka, Kantrida, neurologija - može se biti od 6-22 tj dok se ne uspava dijete. Jednom smo čekali razgovor, a doktorica sva jadna, cijelo jutro, kaže, ne može dobiti Rebro ili nekog na Rebru, zove radi pacijenta. Multipla skleroza, koliko nas ima? Medicinski fakultet - Zagreb vol. Traumatologija, U svim odjelima Djelatnosti za kirurške bolesti posjete su: radnim danom od.


Klinički bolnički centar Zagreb (Rebro). IIB, VI, od 11,00 do 17,00 sati.

Rebro neurologija posjete
Liječnici iz KBC-a “Zagreb” (Rebro) ubili su mi sina - kazuje plačnim glasom Luka Ćelić (56) iz Poljica kod Imotskoga za Slobodnu Dalmaciju. KBC Rebro) bez pregleda specijaliste na. Drage mame, maleni mi u ponedjeljak ide na Rebro na operaciju, u ponedjeljak bi bili hospitalizirani a u utorak operacija. Već i same brojke upućuju na činjenicu da je Rebro središnja točka.


Nacionalove ekipe taman završio zahtjevnu. Posjete pacijentima dozvoljene su svakim radnim danom od 16. Naše je iskustvo s doktorom bilo jako loše. Autor Tema: Gdje na operaciju - bolnice i lijecnici (Posjeta: 61245 ). Ovu metodu započeo sam primjenjivati u KBC-u Rebro 2000. Prigodom nedavne posjete svom učitelju, prof.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.