petak, 2. veljače 2018.

Tapeciranje krova auta zadar

Tapeciranje krova auta zadar Postoji li neki jeftiniji način za popravak toga, jer tu u Zadru traže 800 kn za. Zadru najbolje i najjeftinije napraviti navlake za siceve i kupiti auto tapete? Uređenje interijera automobila, kamiona, autobusa, traktora, radnih strojeva, plovila i sjedišta.

Tapeciranje krova auta zadar
Kod nekih tipova automobila je karakteristično da s vremenom dođe od odvajanja dekorativne tkanine koja se nalazi na unutrašnjem tapacirungu krova. Donat Design tvrtka iz Zadra bavi se brodskim interijerima, tapeciranje namještaja, izrada bimini, tendi,tapeciranje automobila i siceva za motore. Postova: 2489; Karma: 29; Spol: Muški; X5 3. Odljepljen mi je tapecirung krova na 146-ici, znači objesila se ona tkanina.
Tapeciranje krova auta zadar
Materijali: koža, skaj, alkantar i dr.


Auto sjedala, krova i stranica te tapeciranje volana, naslona i ručice mjenjača. Auto presvlake ili navlake izrađujemo po originalnim. Danas popodne krenio sa tapeciranjem neba na autu. Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Solin; Split; Šibenik; Trogir; Varaždin; Velika Gorica; Vinkovci; Virovitica; Vukovar; Zadar; Zagreb; Zaprešić. Auto servisi i servisi za gospodarska vozila. Tapeciranje namještaja i automobila Karlovac.


Usluge servisiranja vozila u malim oglasima sa cijenom i kontaktom servisa.

Tapeciranje krova auta zadar
MISTRAL nudi usluge tapeciranja plovila: jahta, glisera, jedrilica, jet-ski, brodova. U tom programu nudimo tapeciranje svih vrsta sjedala. No, novi su auti uvijek skupi, posebno oni sa sklopivim krovom. Radimo tapeciranje: brodova i ostalih plovila, auto sjedala, ručice mjenjača i kočnica, unutrašnjost krova, stranice od vrata automobila i namještaja. Autoservis Experta postoji i djeluje u Zadru od 2004. USLUGA TAPECIRANJA I PRERADE MOTO SJEDALA -više vrsta boja. Kao i za krovove,montažu i demontažu sjedala iz auta ne radim,potrebna mi je samo.


Da napomenemo,dostupna usluga tapeciranja krovova i bočnih oplata ALI pod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.