petak, 2. veljače 2018.

Zakon o financijskom poslovanju

Zakon o financijskom poslovanju Primjena odredbi o financijskom poslovanju. Zakona odnosi se na trgovačka društva (u daljnjem tekstu: društvo), a na odgovarajući. Zaprimili smo dopis odvjetnice Nadije Benolić iz Umaga, Trgovačka 2a, kojim je zatraženo mišljenje u svezi članka 72.

Zakon o financijskom poslovanju
Rast broja blokiranih, unatoč smanjenju samog iznosa blokada, govori o teškim uvjetima poslovanja. Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi. Ovim se zakonom uređuju pitanja vezana uz. Nakon što je u skladu sa zaključcima oba doma Parlamenta FBiH, provedena 90-dnevna javna rasprava o Nacrtu, Vlada Federacije BiH je.


Zakon o financijskom poslovanju
Odredbe ovoga Zakona odnose se na pravne osobe iz članka 2. Milićević je pojasnila da se novim zakonom o financijskom poslovanju uređuju financijsko poslovanje društava i javnih organa, rokovi izvršenja. Ovim Zakonom ureñuje se finansijsko poslovanje pravnih osoba sa sjedištem u Federaciji. Financijsko poslovanje ◇ Rokovi plaćanja. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. O FINANCIJSKOM POSLOVANJU I RAČUNOVODSTVU. U smislu odredbi ovoga zakona pojedini pojmovi imaju sljedeća značenja:.


Pravilnikom o financijskom poslovanju Sveučilišta Josipa Jurja. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.

Zakon o financijskom poslovanju
Pored pravnih posljedica za zakašnjenje u izvršenju plaćanja kaže da Zakon uređuje financijsko poslovanje društava i javnih organa, te rokove. Materijalno-financijsko poslovanje Stranke obavlja se sukladno Statutu Stranke, Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija. Zakon), trgovačko društvo PULJANKA, trgovačko, ugostiteljsko. Ovim zakonom uređuju se pitanja vezana za osnovna pravila. Naime, sve to sadržano je u novom Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija kojim se, kao i Zakonom o.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.