nedjelja, 4. veljače 2018.

Zamjena sijalice passat b6

Zamjena sijalice passat b6 Skinem onu zaštitnu gumu i nevidim na koji način skinuti žarulju van, ima neki lim da drži nema nikakvog bar nevidim neki osigurač ili nešto il. Automobili uopsteno › Uradi sam ( DIY )Spremljeno u privremenu memoriju22.

Zamjena sijalice passat b6
Kupio sam sijalice LED plave, da stavim na passata, i imam problem,nemogu nikako doći do njih jer je previse usko, skinem poklopac i samo. Pozdrav ekipa, evo ovako, zanima me kak se izvadi žarulja na passatu 2006 godina, skinem onu plastiku i nakon nje neznam kak da izvadim. Učitao korisnik milovan0369Sijalica za farove. Imam PASSAT-A B6 2007, da li neko zna ZASTO SU SREDNJA SVETLA TOLIKO.
Zamjena sijalice passat b6
Ako znaš sam da mu zameniš sijalicu za kratko svetlo nije ti potreban.


Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal. Vozači nisu ni svjesni koliki značaj imaju kvalitetne sijalice i farovi. Passat B6 3C Štop svjetlo Štopke LED KARAVAN. To predstavlja poseban problem u BiH gdje se može kupiti doslovno sijalica za pola. Crkla je h7 sijalica levog oborenog svetla i do njega je nemoguce prici bez skidanja okoline. Skineš crni gumeni poklopac fara, izčupaš konektor iz sijalice, skineš sijalicu i sve to ponoviš obrnutim. Prodaja farova, svjetala i žarulja u oglasima sa slikama i cijenama svjetala za automobile.


Golf V zamjena sijalice na retrovizoru - Tuning.

Zamjena sijalice passat b6
Potrebna pomoč oko zamjene sijalice na retrovizoru na golfu petici kako se rastavlja ovo. LED TIPSKE SIJALICE, za: Volkswagen , Auto oprema, Tuning i styling, LED sijalice, Beograd. Sajtne, Autoplastike, Resetke(grilovi), Spojleri(lip, obrva), Maska, Far, Stop lampa(svetlo), Maglenka, Katadiopter(macje oko), Migavac, Sijalice. A ovo je inače vrhunac jednostavnosti zamjene seta. Jel normalno da zadnja pozicija na autu radi preko sijalica koje. Sijalica je nezgodan primer za diskusiju, jer je nekad to bilo lako. Passatom B6 kojem se sijalica u faru zameni vrlo.


Da li sam mogao sam da zamenim sijalicu na Pasatu B6, jesam i to na. Novembar 2006: Opoziv – zamena motornog kompjutera na. Ulazak vode u farove i pregorevanje sijalica. Blatobran VW PASSAT B6 00-03 VanWezel.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.