srijeda, 7. ožujka 2018.

Poskupljenje goriva prosinac 2016

Poskupljenje goriva prosinac 2016 NOVO POSKUPLJENJE Od sutra rastu cijene goriva. PO PROSJEČNOM spremniku od 50 litara izdvajat će se i 3 i pol kune više. Popis cijena goriva naftnih derivata svih distributera diljem Hrvatske.

Poskupljenje goriva prosinac 2016
Pronađite najjeftiniju cijenu goriva u hrvatskoj i uštedite novac! Stranica koja prati kretanje cijena goriva u Hrvatskoj. Očekuju se nova poskupljenja goriva, zato nemate što čekati i dopunite svoje.


To je najveće poskupljenje goriva od početka rujna.

Poskupljenje goriva prosinac 2016
CIJENE GORIVA PONOVNO IDU GORE U zadnjih mjesec dana cijena punog spremnika porasla za 23 kune. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam CIJENE GORIVA. Najprodavaniji Eurosuper 95 i Eurodiesel trebali bi poskupjeti za dvadesetak lipa po litri, a autoplin za desetak lipa, što je najveće poskupljenje goriva od početka rujna. Dizel poskupljuje za sedam lipa pa će umjesto dosadašnjih osam kuna i 83 lipe stajati. Sibenik - Od ponoci na benzinskim postajama sirom Hrvatske nove znatno. Najveće poskupljenje goriva od sredine prosinca: Litra eurosupera 95. Cijena litre goriva koju plaćamo na crpkama sadrži u sebi četiri stavke.


Hrvatska, Vijesti Komentari isključeni za Novo poskupljenje goriva. Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije.

Poskupljenje goriva prosinac 2016
Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju. Cijene benzina bi tako od sutra mogle pojeftiniti oko 6 do 7 lipa po litri, dok bi istodobno dizelska goriva mogla poskupjeti oko 2 lipe po litri. BENZIN GORE, DIZEL DOLE Od utorka nove cijene goriva. Detalji: Objavljeno: 05 Prosinac 2016. NOVI UDAR NA DŽEP VOZAČA Od sutra poskupljuje gorivo na pumpama u Srpskoj! Loše vijesti za vozače: Od sutra poskupljuje gorivo.


LOŠE VIJESTI ZA VOZAČE: Od utorka poskupljuje gorivo. Gorivo će od utorka u Hrvatskoj ponovno poskupjeti!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.