srijeda, 21. ožujka 2018.

Renault clio 1.5 dci iskustva

Renault clio 1.5 dci iskustva Prije svega pozdrav svima tu sam se nasao da trazim savjet u vezi Renaulta Clia 2002-03 god 1. Ci - rabljeni - Stranica 314 ruj 2011Renault Megane 1. Spremljeno u privremenu memorijuSlično13.

Renault clio 1.5 dci iskustva
Naime, interesiraju me iskustva onih koji ih imaju sa Renault dci motorima, naročito 1. Zanimljivo je to što su iskustva vlasnika Clija treće generacije itekako pozitivna, pa se gotovo i ne može pronaći. Dizelaši su posljednjih godina evoluirali, očistili se, postali tiši i uglađeniji, smanjili žeđ. Usprkos najezdi turbobenzinaca i sve strožim.
Renault clio 1.5 dci iskustva
Ci sa 80 HP, pa me zanimaju iskustva s. Ne volim voznju punta, i celokupni utisak iza volana, bolji je renault, sve ostalo je. Uglavnom, vaša iskustva i preporuke me interesuje. DCI 2007, pumpa riknula na ~110 000km (proverenih) sva sreca.


DCI jer im je greška kvar BOSCH pumpe čije je. Zar više nitko ne vozi, vozio je ili ima neka iskustva s Cliom ? Ci motora snage 75 i 86KS koji imaju instaliranu pumpu goriva „Delphi“ dolazi do kvara zbog stvaranja željeznih strugotina uslijed rada pumpe te se. Renault Clio je od svojih početaka bio vrlo popularan auto , a može se. Na test stavljam Clio sa dizelskim, 1.

Renault clio 1.5 dci iskustva
Ci i 48 KW-65 KS, restajling verzija. Da li neko zna na sta treba da obratim paznju prilikom kupovine i koji su cesti. Znam da nije renault forum ali sigurno ima ljudi koji znaju. Ujak je za 50k km 2x menjao dizne i promenio pumpu na Cliu 1. Na modelima proizvedenim do januara 2002.


Ci upotrebljavaju takođe Dačija , Nissan. Auomobil je predobar, ima ubrzanje do stotke za manje od 9 sekundi, a međuubrzanja su fenomenalna. Vozio sam i Hondu civic Type R, Clio sport, VW. Clio četvrte generacije je vratio Renault na vrh B segmenta. Novi veliki adut Renaulta je Laurens van den Acker, dizajner novog doba i krivac.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.