petak, 6. srpnja 2018.

Amortizeri cijena

Amortizeri cijena Nudimo 50% popusta na amortizere i opruge za sva vozilo. Amortizeri gepeka Laguna II (53cm) falecit (limuzina). Samo ukoliko su amortizeri potpuno ispravni, kočnice će imati svoju punu funkciju.

Amortizeri cijena
Cijena zamjene jednog amortizera je od 11,70 KM do 35,10 KM. II▻AMORTIZERI I OPRUGE ZA SVE VRSTE VOZILA – POVOLJNO! Prodaja amortizera i opreme za auto tuning ležanja na cesti u oglasima sa slikama i. Opruge i amortizeri presli 10000km psusta 3, 4 cm cijena po dogovoru.


Amortizeri cijena
Monroe Original ili Reflex amortizeri. Zvao sam i Velepromet koji uvoze kayabu,Auto Kresu,Tokica i nigdje nisu bili ispod navedenih cijena. KYB je najveći svjetski dobavljač amortizera proizvođačima vozila. U svakom četvrtom vozilu koje izlazi s proizvodnih traka širom svijeta, ugrađeni su KYB. Zagreba i ako netko zna da mi preporuči nekoga. Ja bih prije malo nazvao koju radnju i raspitao se oko cijena novih amortizera (par) a i ovako ćeš morati da obadva napuniš ako se odlučiš.


SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu. STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete. BILSTEIN, MONROE, KAYABA, QUINTON HAZELL, SACHS samo su neki od svjetski priznatih marki iz naše ponude.

Amortizeri cijena
Cijene i dobavljivost doznajte na upit. Pregledajte široku ponudu kvalitetnih vilica i amortizera za bicikle na našoj web trgovini! PAKET UDOBNOST + ( set zadnjih amortizera sa ugradnjom). Trebao bih mjenjati prednje amortizere pa bih molio kolko je okvirna cijena nekih normalnijih amortizera?


Uh, ne znam sami amortizeri, jer sam sve mijenjao, oko 600KM, ali tu su bile i gume. Rezultat pretraživanja za upit: plinski amortizeri (Pronađeno artikla: 61). Citam malo po netu kako je kod izmjene dotrajalih amortizera potrebno. Kn je komad i besplatna ugradnja. Bilstein amortizeri imaju najpovoljniji odnos kvalitete i cijene na tržištu a. Za sve ostale informacije (cijena,dostupnost, ponudu, itd) : nazovite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.