petak, 20. srpnja 2018.

Turbina troši ulje

Turbina troši ulje Mozda ti je turbina losa,mozda motor,mozda negdi curi. Ulje na turbini i problem sa temperaturom motora - RIJEŠENO. Izbacuje bijeli dim i trosi ulje25 svi 2014Instrukcija i objasnjenje - Zasto dime auta?

Turbina troši ulje
Spremljeno u privremenu memorijuSličnootpori (začepljenja) ili propusnost u ispušnom vodu, prije turbine. Kvarovi turbina - Tony Turbinatonyturbina. Turbokompresor troši ulje, motor nema snagu i pojavljuje se bijeli ili crn dim na auspuhu.


Ponavljam da gorivo normalno troši, ulje nigdje ne curi nigdje, prošli tjedan sam zamjenio filtere i ulje.

Turbina troši ulje
Tako da se najviše bojim da me turbina. Vazno je da ne trosi ulje ili trosi vrlo malo. Kakve veze turbina ima s trosenjem ulja? Provjerio je ulje i kaže da je potrošnja zadovoljavajuća, a kad je turbina loša veli da zna pojačano trošiti. Rekao je se mogu voziti ovako jer je. Golf II GTD intercooler - curi voda, troši ulje12 ruj 2012Audi A4 1. Koji su simptomi da je turbina otisla?


Mislim nije ona otisla da neradi, nego mi auto trosi dosta ulja, a i vidim iza kada mu dam gas u voznji. Oštećenje rotora turbine dovodi do debalansa rotora turbokompresora, i samim.

Turbina troši ulje
HP potrošnja ulja i turbina15 objava28 tra 2015Više rezultata za peugeot-klub. Tragovi ulja na spojevima creva od interkulera, turbine - Renault. MotorSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu24. Nakon svega toga,on je i dalje trosio ulje. Naredni zakljucak je bio da sad "opet" turbina ne valja.


Skinuta je,poslata u Uzice,posto ima garanciju. Majstor reče turbina , najverovatnije mehaničko oštećenje. Ošteaeno turbinsko i kompresorsko kolo? Gubitak snage motora - pritisak nizak? Turbina je dio motora smješten tik do ispušnog kolektotra i spojen na. Da li je moguce skinuti turbinu i voziti auto kao obican dizel dok ne resim da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.