nedjelja, 12. kolovoza 2018.

Renault 1.5 dci motor probleme

Renault 1.5 dci motor probleme Ci upotrebljavaju takođe Dačija , Nissan , Suzuki i. Ponekad problemi sa elektronikom motora je korozije električnih. Inace ovaj problme se ne odnosi na mootor 1. Naime od 2006 g kod Mercedesa C 200 i 220 cdi (motor 2,2 l) se. Spremljeno u privremenu memorijuSlično24. Prve serije ( mislim 03-04) su imale te probleme,to bi trebalo poslije bit riješeno. Iako je taj motor više bio problematičan u cliu 2,koliko znam.

Renault 1.5 dci motor probleme
Renault ikada ispravio probleme s Lucasovom. Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti? PROBLEM - Motor teško starta, gubi snagu i isključuje se, nepravilno radi u praznom hodu.


Zdravo svima nov sam na forumu, vlasnik sam vozila 1. Motor je od 60kw ii ja sam prezadovoljan jer imam (kratkog) megana, za karavana su nejaki. Nekadašnji problemi tog motora s otpadanjem metalnih strugotina s. Sa 110 KS, ovaj motor se dokazao kao najpouzdaniji u ovom automobilu. Također, na uvezenim primjercima evidentirani su i neki elektronski problemi koji nisu. Znam da nije renault forum ali sigurno ima ljudi koji znaju.

Renault 1.5 dci motor probleme
Danas gledah i probah jednog scenic-a. Odlični motori, solidna kabina i udobnost, ali prilično nepouzdana. Kočnice znaju da prave probleme, paljenje i odgovor na gas takođe poznati problemi. Ci motorom troši 4,6 litara euro dizela.


Kada nestane zraka i kada se motor malo zagrije nestaju spomenuti problemi. Ne mislim pri tome na performanse, nego na pouzdanost, trajnost, probleme? Sem imel dcija 1x in verjetno nikoli več - no razen če dajo 5 let garnacije na motor :! Pogledajte na šta treba obratiti pažnju, koje modele izbegavati, a koje uzimati u obzi, koji su problemi sa Megane-. Svi motori su dobri, sa malom potrošnjom, iako primerci 1,5 turbo dizel i 1,6. Svi dizeli troše ispod 5L na 100km, a 80ks i 106 ks 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.