četvrtak, 2. kolovoza 2018.

Studij energetike i ekologije šibenik

Studij energetike i ekologije šibenik Studij energetike i ekologije šibenik Preko 50 gospodarstvenika podržalo šibenski studij energetike. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoŠibeniku je prvi politehnički studij takve vrste u Hrvatskoj i regiji.

Studij energetike i ekologije šibenik
Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku, Šibenik. FOTO: Dan otvorenih vrata Studija energetike: Studenti, vaš uspjeh opravdao je. Juraga: Znanje koje će se steći na studiju energetike u Šibeniku je na.
Studij energetike i ekologije šibenik
Studija, odnosno Sveučilišta energetike, ekologije i. Popunjena je gotovo polovica upisne kvote za studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora. Konačno potpisan ugovor: Šibenik dobiva studij energetike. Osnivanje međunarodnog studija energetike i ekologije u Šibeniku.


U budućnosti je planirano otvaranje još Studija ekologije. Pokretanjem Studija energetike i ekologije od iduće akademske godine u Šibeniku, za koji je u ovom trenutku praktično sve riješeno osim. U Šibeniku je nakon svih pripremnih radnji upravo formirano inicijativno tijelo za osnivanje međunarodnog studija energetike i ekologije. U Šibeniku je formirano inicijativno tijelo za osnivanje međunarodnog studija energetike i ekologije, na čelu kojega je dr.

Studij energetike i ekologije šibenik
Projekt osnivanja prvog sveučilišnog studija u Šibeniku podržali su trofejni. Sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora otvoren. Specijalistiki diplomski stručni studij Menadžment utvrdilo je izborne.


Danice Ramljak održan sastanak na temu osnivanja Studija energetike i ekologije u Šibeniku, a koju inicijativu je pokrenuo prof. To su spoj zone Pođi na Al, gradnja ceste Dubrava - Pođi, širenje te zone na nova 103 hektara, osnivanje studija energetike i ekologije. Postaje li Šibenik rasadnik znanja za vjetroelektrane u Hrvatskoj? Od iduće akademske godine u Šibeniku starta studij Energetske. U samom Šibeniku se također priprema otvaranje međunarodnog studija energetike i ekologije. Završna konferencija projekta will4wind u lipnju u Šibeniku. Napravljen je glavni prometni plan, s ciljem ekološkog javnog.


Veleučilišta Šibenik najesen dobiti i Sveučilište, jer počinje studij energetike. Nitko se vise u Sibeniku ne bi slozio s tezom da je to mrtav grad. Iznimno je zanimanje naših eminentnih znanstvenika i stručnjaka za osnivanje studija ekologije i energetike u Šibeniku, koji drže idealnom. Predstavljanje knjige Prinosi povijesti gospodarstva Šibenika i njegova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.