subota, 6. listopada 2018.

Vw up na struju cijena

Vw up na struju cijena Ovo tržište je za sada u povojima i dolaskom UP! To će biti kada se riješi problem dosega i cijene. Budućnost stiže u stilu: Vozili smo električni VW Golf i Up!

Vw up na struju cijena
Krenula prodaja električnog Golfa i Up modela u Hrvatskoj! Hvatajući korak sa državnim subvencijama za ekološka vozila, omogućujući time da svojim kupcima smanje cijenu vozila za 70. VW e-UP : od Umaga do Zagreba preko Slovenije. Električni Audi A6 na putu od Zagreba do Krka.
Vw up na struju cijena
Jedan od najvećih proizvođača automobila omogućio je dostupnost svojih potpuno električnih vozila na hrvatskom tržištu.


Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama VW Up! Volkswagen je službeno najavio veliku ofenzivu u segmentu električnih vozila predstavljanjem modela e-Golf i e-up! Vokswagena tvrde da će prosječnog korisnika 100 km vožnje na struju stajati oko 25 kuna. Očekuje se da će cijena vožnje od 100 km s ovim modelom korisnika koštati oko 22 kn. Tako su u Hrvatsku upravo stigli električni VW modeli e-Golf i e-up, a uskoro. Vozila na struju imaju visoku cijenu zbog još uvijek vrlo skupih. Test: Volkswagen e-Up - struja je in. Kapacitet baterije je 18,7 kWh, a uz cijenu kilovata od kakvih jednu kunu, cijena punjenja iznosi ispod.


Vw up na struju cijena
U kategoriji električnih auta već u proljeće stižu VW e-Up i e-Golf, u kategoriji. Samo na struju može voziti 50 kilometara, no i to je dovoljno za dnevno. Ipak, tokom konverzije standardnog modela u električni, taj koncept se negde zagubio. Wh - dakle svega 7,17 kn (kod aktualne cijene struje od 0,6125 kn po kWh; izvor: pregled cijena HEP opskrbe). Pronađite svoj Volkswagen e-up, e-Golf, Golf GTE. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i trošarinu. Uz maksimalni državni poticaj pri nabavci, cijene e-Golfa i e-up! Za dvije klase veći VW e-Golf troši 12,7 kWh struje na 100 km.


U Njemačkoj je cijena struje oko 0,258 eura, pa VW e-Up!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.