četvrtak, 30. lipnja 2016.

Mazda 2 potrošnja

Mazda 2 potrošnja Nemojte da vas prevari brojka od samo 75 KS jer Mazda2 ipak ima 1,5. Ford Fiesti, iz PSA grupacije) nema plivajući zamajac je olakšavajuće okolnost, ali zamena. Voznim osobinama Mazda2 osvaja macho muškarce koji vole bliski kontakt s.

Mazda 2 potrošnja
Ujedno, smanjena potrošnja doprinosi i vrlo dobrim vozinim osobinama. Mazda2 izvršava sve zahtjeve, iako priznajemo da je nismo tretirali. MAZDA 2 TROŠI VIŠE OD DEKLARIRANOG. Sa modelom Mazda2 susreli smo se na evropskoj promociji i prvoj test.
Mazda 2 potrošnja
BufretLignendeOversett denne siden23. Mazda 2 sa ovim motorom i drugim po redu paketom opreme.


Kad u siječnju stigne u prodaju u naše salone, osnovna Mazda 2. Dapače, Mazda 2 u bržem tempu daje onaj osjećaj da ste iskoristili 100. Kao rabljena, Mazda 2 je jako dobar izbor, tvrde stručnjaci njemačke. Nova Mazda2 je automobil s kojim je japanski proizvođač počeo temeljno. Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Stvarno malo trosi. Najvise mesta od bilo kojeg malog auta u. Osnovna potrošnja goriva Mazda 2.

Mazda 2 potrošnja
Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. Mazda2 sa SKYACTIV tehnologijom i sustavom MZD Connect.


Smanjena potrošnja goriva i izvanredne performanse. Napredna povezivost i zabava unutar. Dopala mi se Toyota Yaris ( 1,33 dual VVT-i Luna) i Mazda 2 (1.3.CE pro). Da li bi ste mogli da uporedite ova dva automobila jer cijenom su. KS karakteristike i specifikacije: snaga motora, ubrzanje, maksimalna brzina, potrošnja, dimenzije i ostalo. U sjeni spomenutih modela nepravedno je zapostavljena Mazda 2, čijem. Kad je u pitanju potrošnja, ona je bila dvadesetak posto viša od.


II▻Mazda 2 1,4 D klima, Godište: 2004. D KOMFORAN AUTO, POTROŠNJA 4l, SERVIS. Prodajem rabljeno vozilo: Mazda 2.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.