utorak, 28. lipnja 2016.

Pevec auto gume

Pevec auto gume Za sve zimske auto gume kupljene u Pevec prodajnim centrima od 10. U Vukovaru je danas potpisan ugovor kojim tvrtka Pevec postaje donator Pučke kuhinje u iznosu od 20. Koja je posljednja Pevec akcija pogledajte ovdje.

Pevec auto gume
Nova Pevec akcija nalazi se niže u nastavku. Osim toga u Pevec Zagreb Jankomir centru možete naći opremu za Vaš automobil kao što su auto gume, auto kozmetika, brisači i slično. Od servisnih usluga u Pevec Zadar centru izdvajamo usluge dostave te miješanje i toniranje boja. Trgovački lanac PEVEC oglasio je da nudi zimske gume Sava Eskimo već od 289 kuna po komadu.


Pevec auto gume
Da li je to najpovoljnija ponuda u Hrvatskoj ne znamo ali. Internet trgovina za prodaju auto guma. Kupite nove auto gume po super povoljnim cijenama. Zimske gume SAVA ESKIMO sada za samo 269,90 kn na akciji u Pevec trgovinama. C-Mod auto elektronika i tuning oprema. U Pevecu i Plodinama imali su samo Sava gume.


Ljetne, zimske ili cjelogodišnje gume? Mi Vam nudimo širok izbor dimenzija, proizvođača. Ovako sta mislite o kupovanju guma u centrima kao Pevec Getro i slicno.

Pevec auto gume
Ujutro dok cestom nije prosao jos ni jedan auto ja sam isao sa. Krovna kutija MONT BLANC VISTA 450 zapremnina: 450 L, nosivost: 50 kg, všd: 38x95x175 cm 2. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Auto prikolica EU2 2020x1075x345 mm. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i. PRODAJNI CENTAR SPLIT, Kaštel Sućurac.


Zima se približava, a još uvijek nemaš nove gume? Pevec, Einhell auto kompresor, prikljuci se na upaljac za cigarete, 76kn. ZRAČNICE (za moto gume, za auto gume, za bicikle). Tvrtka Pevec i Vaš Sindikat HES našli su zajednički interes u poslovnoj suradnji, te vam omogućuju. Pregledajte novi katalog akcija u Pevecu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.