subota, 23. srpnja 2016.

Alstom karlovac kontakt

Alstom karlovac kontakt Alstom karlovac kontakt Pročitajte komentare i saznajte informacije za ALSTOM HRVATSKA D. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Karlovac, Mala Švarča 155 , 47000, Hrvatska.

Alstom karlovac kontakt
Alstom karlovac kontakt
Alstom je vodeća tvrtka u svijetu u području energetike, prijenosa energije i. Po pisanju Jutarnjeg lista, šef Radničkog vijeća karlovačke tvrtke. Američka tvrtka General Electric u studenom je prošle godine preuzela je francusku korporaciju Alstom, koja u svom sastavu ima i Alstom.
Alstom karlovac kontakt
Francuska inženjerska grupa Alstom izvijestila je danas o padu novih narudžbi u. Iako smo i sami pokušali kontaktirati Vranića kako bi dobili komentar kako. ALSTOM je prisutan u 70 zemalja diljem svijeta pa i u Hrvatskoj gdje djeluje ALSTOM Hrvatska sa sjedištem u Karlovcu. U Karlovcu je u tvrtki Alstom zaposleno više od 800 ljudi, a osim inženjera, pod upitnikom je i odjel servisa i održavanja te proizvodnja. Ime kolektiva, Grad, Kontakt osoba, e-mail adresa kontakt osobe.


KARLOVAC, Božidar Cvitković, bozidar. Prvog dana seminara voditelj Financijskog odjela uspješne karlovačke tvrtke. U karlovačkom poduzeću Alstom Hrvatska namjeravaju otpustiti 229.

Alstom karlovac kontakt
Alstom karlovac kontakt
Alstom Hrvatska sjedište ima u Karlovcu. Upravljanja ljudskim potencijalima tvrtke „ALSTOM“ – Karolina Gojak. Zima u Karlovcu bogata je čarobnim adventskim i. U toj je tvrtki zaposleno oko 800 ljudi, uglavnom visokoobrazovanih, najviše inženjera.


Sindikat metalaca Hrvatske najavio je u utorak u karlovačkoj podružnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) borbu protiv 229.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.