ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Auto karlo njuškalo

Auto karlo njuškalo Trgovine; AUTO KUĆA KARLO-MAZDA. O trgovini; Više o trgovini; Kako do nas; Kontakt. Adresa: LJUDEVITA POSAVSKOG 20.

Auto karlo njuškalo
Grad i poštanski broj: 10000 zagreb; Županija: Zagrebačka; Država: Hrvatska. Prodaja i zamjena rabljenih vozila prodaja na kredit. Uz prodaju rabljenih automobila bavimo se i prodajom novih motora.


ZAGREB, Radnička cesta 182, tel.

Auto karlo njuškalo
Vozilo nije registrirano te kupac vozila postaje prvi vlasnik. Isporuka vozila - ODMAH po cjelokupnoj. Naša web stranica koristi "kolačiće" kako bismo vam olakšali korišćenje. Daljnjim korišćenjem stranica prihvatate upotrebu "kolačića". Kakve veze ima Karl, simbol tjuniranih auta, koji je u knjizi «Tri ratna druga» osmislio Erich Maria Remarque s Karlom, najmanjim Opelovim. I nek me poštede priča o Karlu iz Sesveta.


U Murteru se nalazi: ambulanta, ljekarna, pošta, banka i bankomati (Zaba, Jadran, Karlov, PBZ), auto i brodo servisi, benzinska stanica, tržnica, ribarnice. Njuškalo je najveće online mjesto za trgovanje u Hrvatskoj, gdje milijuni prodavača i kupaca svakodnevno objavljuju oglase, pregledavaju ponude i uspješno. Vlasnici Opel Karla moći će se povezati s Opelovim informacijsko-multimedijskim sustavom IntelliLink koji omogućuje integraciju s Apple i.

Auto karlo njuškalo
Auto Centar Đuka zna kome povjeriti promociju! DIREKTOR AUTO SALONA OPELJEŠIO KUPCE ZA VIŠE OD MILIJUN KUNA? Sklapao je s njima ugovore, izdavao im uplatnice, a oni su nova vozila uzaludno. Njegov Auto Zubak ostvario je dobit od 69 milijuna kuna 2013. Haha a lijepo Tako isto kad se ide auto kupovat, recimo fiat Punto; tranziras ga da ima cca 1,2t sto je cca.


Karlo Babic, product design manager.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.