subota, 9. srpnja 2016.

Beha radijatori forum

Beha radijatori forum Pa mama želi da pređu na norveške radijatore jer je čula da, iako su na struju, ne troše puno. Tata ne želi, i sad vlada rat u kući. Grijanje na struju, norveški radijatori za centralno grijanje na struju.

Beha radijatori forum
Izaberite najpopularniji sustav grijanja u skandinaviji i za vaš stan ili ured. Vaillant-ovi radijatori isto nisu loši, ali žderu struju nenormalno. Ono sto je prednost uređaja kao BEHA - na BEHA radijatorima prvo imaš. A koju jačinu radijatora ste imali u kolikoj sobi?


Beha radijatori forum
Samo kod nas imaju samo norveski Beha i Glamox i francuski Valiant i Atlantic. Norveški električni radijatori nude cjelovito štedno riješenje grijanja prostora na struju radijatorima. Električni radijatori BEHA nude beskompromisnu kvalitetu i. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuVaša pitanja i naši odgovori. Ovo su pitanja koja nam najčešće postavljaju potencijalni kupci. Zašto je norveški radijator baš norveški? Da bi se to utvrdilo potrebno je pogledati na poleđinu Vašeg računa za struju gdje piše.


Koristio sam i uljne radijatore i mogu rec da u periodima kad je hladno, a centralno grijanje ne radi (medjuperiod), odlicno ugriju prostor, a ni. Norveski radijatori BEHA radijatori BEHA uvoznik BRAVUS d.

Beha radijatori forum
Hteo sam da kupim norveski radijator, ali vidim da na forumima spominju i ovde spominju. I nemojte uzimati jeftine radijatore kojih ima i 3 puta jeftinijh od ovih Glamox,postoji razlog sto su jeftiniji. Moja iskustva su vezana iskljucivo i. Grijanje Atlas električnim radijatorima omogućuje uštedu energije i novaca u. Norveški i francuski radijatori, cena, potrošnja, moja iskustva sa ovim vidom grejanja. Norveški radijatori su idealan izbor upravo za ovakve prostorije. Na brzinu sam pogledala forum ali nisam naletela na ovu temu.


Mi planiramo da postavimo norveske radijatore kao grejna tela pa me zanima. Ja imam u stanu od 25 kvadrata (garsonjera) dva norveska radijatora BEHA, jedan je (cini mi se) od 1200w a drugi od 1000w stan je sa svih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.