ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Bobina za kosilicu

Bobina za kosilicu BOBINA MOTORNE PILE HUSQVARNA 365,372,385 JONSERED 2165,2171 NEVADA. II▻Bobina za motor kosilice BRIGGS 2 do 4 ks Bobina za motor koji pokreče veliki broj modernih. II▻MAGNET+ BOBINA OD KOSILICE OD KOSILICE ZA TRAVU,ISPRAVNO.

Bobina za kosilicu
Kosilica je prestala paliti a niti ispravna svjecica nije bacala iskru pa sam. Veliki izbor dijelova i potrošnih materijala za kosilice, trimere, motorne pile, leđne šprice i atomizere , ugradbene motore, motokultivatore, motorne pumpe. Pozdrav grupi, Za staru kosilicu Alpina Export iz 1970 godine, motor Morini Franco Italy, cil 90 cc, HP 4,5 Tipo ZP4, nedostaje mi magnet i bobina. Evo, moja vjerna kosilica me je (očekivano) razočarala.
Bobina za kosilicu
Ispitivač čega "bombina" i "mombina" šta ti je to jebote nešto poput UFO.


Bobina za kosilicu Tecumseh - Moj dom - Kosilice i Trimeri - Ilidža. Moj dom › Vrt biljke i vrtlarstvo › Kosilice i Trimeri21. Ponuda "bobina za kosilicu OHC GGP novi tip" je arhivirana. Na aukciju dajem ispravne dijelove za kosilice sa briggs & stratton motorima. Bobina elektronika modul briggs 3,5 classic, sprint. ZE1-033, bobina honda gx160, dijelovi za honda agregate, dijelovi za honda kosilice, elektronika honda gx160.


Sajla i ručka gasa za gurajuću samohodnu kosilicu 70. Imam strižnu samohodnu kosilicu sa tomosovim UMO 3 motorom već više.

Bobina za kosilicu
Aukcija "Bobina za motornu kosacicu za travu" je arhivirana. Koliko puta ste se našli u ovoj situaciji? Tup nož, nosite kod majstora, kuma ili lege. U pitanju je ova kosilica i jedina stvar koja je na njoj nalik filteru vazduha je. Da bih kupio novu indukcionu bobinu za kosilicu AL-KO sa brigs.


E sada problem je sto ona ne baca varnicu a bobina je ispravna ovde na slici se ne vidi jer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.