ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Čačkalo kombajni

Čačkalo kombajni PRODAJEM KOMBAJN ZMAJ 780 RPM, ISPRAVAN, BUNKERAŠ MOŽE ZAMJENA ZA TRAKTOR U RADU, ZAHVAT 2, 80 m CIJENA 18 000. Kombajn je u odlicnom stanju ima sjecku, kosa schumaher 4. Prodajem kombajn Deutz-fahr 1610 hidromat, 1985.

Čačkalo kombajni
PRODAJEM ĐĐ SA ŽITNIM I KUKURUZNIM ADAPTEROM MOTOR RAĐEN GENERALNO POSLIJE GENERALNOG ODRADIO DVIJE. Kombajn zmaj prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: zmaj kombajn. Kombajn claas prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.
Čačkalo kombajni
Tražite rabljene kombajni i kopači za krumpir? Kontaktirajte prodavača kombajni i kopači za krumpir.


Evo kao što se i predviđalo, ponuda traktora i kombajna je u raspadu. Pretražite oglase za kombajne svih vrsta. Samohodni berači i ostale vrste kombajna na najposećenijem sajtu za poljoprivredne mašine u Srbiji - Polovni. Kupite rabljene Traktori na traktorpool. Atraktivne ponude za visokokvalitetne. Ko da zovem T-com službu za korisnike.


Čačkalo kombajni
Ovi su zakomplicirali do bola ( ko vlada ). Stranica 32- Fahr Kombajni i berači. Mozda je netko cackao po full gasu pa ti je zbog toga usporen cijeli kombajn. Ajde ako je Opera reci mi jesi li cackao sta oko kesiranja? Dobrodošli na službenu FB stranicu Čačkalo Oglasnika. Kupujem heder za suncokret za kombajna ZMAJ 142. Ima li tko kakav stari kombajn da je MALo bolji od ovog Claysona ali.


Nemoj se vise prodavati kao neznalica, cackao si po deklu,nekakvim vakum. Plin se može ugraditi i u jahtu, gliser, na traktor, kombajn, motocikl pa. Pozdrav društvo evo napokon ćaćkao dalje po trktoru sredio zadnji trap ležaje krdna i semeringe,sređena sredina ,zavareno kučište volana i. Kad zena uzma stvar u svoje ruke to vise. Budjanovci imaju nevidljive kombajne za zetvu :) Volim Olbrajtovu ko Koka-Kolu. Srećom pa se meni dalo četiri sata čačkati da pokušam upasti da me se. Putem smo vidjeli mnoštvo moćnih traktora (John Deer i tako) i kombajna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.