utorak, 12. srpnja 2016.

Cijena bakra po kilogramu 2016

Cijena bakra po kilogramu 2016 ELJEZO (peći, bicikli, kosilice, ograda, žljebovi, kade, felge... Otp. BAKAR III klasa (žica, cijevi), 26,00. VOZILO – Komplet na vagu po kg, 0,20. Cijena bakra se dosad smatrala jednim od najboljih pokazatelja kretanja globalnog tržišta, te mnogi brokeri binarnim opcijama imaju.

Cijena bakra po kilogramu 2016
Bakar od 30 do 35 kuna za kilogram: Bakar je najunosnije prodavati jer mu je.


Inače, list je objavio cjenik sirovina: kilogram bakra se tako prodaje po 30 do 34 kune. Gdje ima takva cijena bakra,aluminija,zeljeza i ostalog pa da odmah odem tamo? Očišćene bakrene žice mogu se prodati za oko 35 kuna za kilogram, a ako.

Cijena bakra po kilogramu 2016
Cijene otkupa otpadnih sirovina redovito se mijenjaju prema međunarodnim. Kupio sam aluminij po cijeni od šest kuna, a sad ga ne mogu prodati za. Bakar je bio 25 kuna po kilogramu, sad je 10, nekad sam ga u zlatna. No katastrofa cijene željeza pa i lima koji je najčešća siovina koja se sakuplja.


Po meni ovaj pad cijaena je dio lukave kampanje kako bi se upravo male. Osim toga i cijene na burzi u Londonu su dosta loše, pa se. Oko 19 kuna po kilogramu otkupljuje se mesing. Cijene aluminija, cinka, olova i inoxa na otkupu variraju od četiri do 10 kuna. Lopove demotivira pad cijena metala, ali i stroži zakon koji.

Cijena bakra po kilogramu 2016
Nižu se iz dana u dana, a ključne riječi su “bakar”, “aluminij” i “nepoznat počinitelj”. Zahvaljujući sve višoj svijesti ljudi da njihov otpad ima cijenu, manje je divljih deponija.


Papir se otkupljuje po 40 lipa kilogram, no papir je svuda oko nas. Dioničko društvo za skupljanje, reciklažu i trgovinu ostataka i otpadaka. Cijene sekundarnih sirovina Linkovi i ostalo vezano za Internet. Kilogram bakra se tako prodaje po 30 do 34 kune (ovisno je li riječ o čistoj oguljenoj žici ili cijevima ili komadima), kilogram mesinga plaća se 17 kuna. Inače, kilogram bakra se prodaje od 25 do 35 kuna, mesinga od 15 do 20 kuna, aluminijskih profila pet do osam kuna, olova pet kuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.