utorak, 5. srpnja 2016.

Cijena diskova i pločica

Cijena diskova i pločica DISKOVI-I-DISK-PLOCICE-50-POPUSTA-ZA-SVA-VO. Nudimo popust od 50% za kočione diskove, kočione disk pločice te pakne za sve vrste. Akcijska cijena: 200,00 kn Već od 17,00 kn mjesečno.

Cijena diskova i pločica
Prodajemo nove dijelove kočionog sustava po najpovoljnijim cijenama za sve. Nudimo vam kočione obloge, odnosno pločice za skoro sva vozila poznatih proizvođača kao što su DELPHI, SRL. Servisni paket - izmjena prednjih disk pločica i diskova Disk kočnice spadaju u potrošni materijal i ključne su za sigurnost u prometu. Prednje kočne pločice su elementi kočnica koji se najčešće mijenjaju.


Cijena diskova i pločica
Cijene kočnih diskova i kočnih pločica. Poštovani, molim Vas cijenu za prednje diskove i pločice za santa fe 2007 godište, 2. Zanima me cijena diskova i disk plocica za pro ceed, 1. PAKET SIGURNOST (set prednjih disk pločica+prednji diskovi+ugradnja-inkl.kočiono ulje). Ate kočioni sustav - diskovi, pločice. ATE Keramičke disk pločice su novost u auto-dijelovima, odnosno novost kad govorimo o primjeni. Izmjena disk pločica jedan je od češćih zahvata na autu, jer je njihovo trošenje nužnost. Trenjem između disk pločica i diska nastaje kočna sila. Zamislite zato da kupite auto na kojem treba promijeniti sva četiri diska i pločice. Za taj servis pripremite budžet koji ste predvidjeli za kraći.


Disk pločice su mi pri kraju, diskovi su dobri, ali mi malo trese volan kod kočenja što znači da su krivi. Prednje disk plocice na 120 000 km, zadnje su jos originalne, ali sada na 185 000 km ih treba mjenjat, diskovi su dobri i prednji i zadnji. Brembo diskovi oduvijek su u vrhu po učinkovitosti, a iznimno bogatu. Cijena kompleta keramičkih diskova je oko 50 tisuća eura za jedno vozilo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.