utorak, 12. srpnja 2016.

Cijena tehničkog pregleda vozila 2015

Cijena tehničkog pregleda vozila 2015 Tehnički pregled202,39 kn; Naknada za ceste180,60 kn; Prometna dozvola35,00 kn. Stvarni trošak pregleda je veći za naknadu za okoliš. Hrvatski autoklub (HAK) nacionalna je udruga vozača i vlasnika vozila.

Cijena tehničkog pregleda vozila 2015
Kalkulator za izračun naknada tehničkog pregleda je privremeno nedostupan zbog. Uvjet za prvu registraciju ili produženje registracije jest ugovorena polica obveznog auto osiguranja i provjera ispravnosti vozila na tehničkom pregledu. Eurodaus stanice za tehnički pregled, kalkulator cijena. Prema novim pravilima, iznos registracije vozila ovisit će o tome koliko je.


Cijena tehničkog pregleda vozila 2015
Cijena tehnickog pregleda Automobili. Izračun cijene tehničkog pregleda, registracije i osiguranja. Kako izbjeći stres na tehničkom pregledu? Spremljeno u privremenu memorijuSlično7. Piše: Sponzorirani članak četvrtak, 7. Obavezan tehnički pregled vozila mora se obaviti svakih 12 mjeseci. Provjerite besplatan kalkulator za izračun cijene tehničkog pregleda i registracije.


Koliko otprilike košta tehnički pregled? Ne mislim na osiguranje, nego baš na pregled za benzinca s eko testom.

Cijena tehničkog pregleda vozila 2015
Sve su cijene s PDV-om, ukupno ispada 340 kuna. U nekoliko jednostavnih koraka informirajte se o troškovima tehničkog pregleda vašeg vozila. Poskupljuje tehnički pregled vozila. Ministarstvo unutarnjih poslova donijelo je novi pravilnik s većim cijenama. Iako sva vozila koja sudjeluju u prometu moraju biti tehnički ispravna, gotovo svako četvrto vozilo ne prođe tehnički pregled u Republici Hrvatskoj.


Odluka o visini naknada za tehnički pregled i druge poslove koji se obavljaju u stanicama za tehničke preglede vozila Odluka o visini naknada za tehnički. Nakon što stanica za tehnički pregled vozila obavi pregled i popuni prometnu dozvolu, knjižicu vozila te registracijski list, vlasnik vozila se treba. Osim tehničkog pregleda, prilikom registracije potrebno je uplatiti i osiguranje vozila. Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila. Stanica za tehnički pregled tvrtke Auto Remetinec d. Ovdje možete obaviti redovni tehnički pregled vozila, a naši.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.