četvrtak, 28. srpnja 2016.

Crno jaje autoškola

Crno jaje autoškola Autoškola Trend iz centra Zagreba ima super ponudu za tebe! Kondicijska vožnja u trajanju 45 minuta umjesto 155 kuna za 54 kune! Ako Vam je potrebna dodatna vožnja, zahvaljujući Autoškoli Trend, sad imate priliku, i to uz čak.

Crno jaje autoškola
Kuponi se mogu spajati i iskoristiti do 31. POPUSTI: AUTOSKOLA - Velike akcije i popusti na dajsve. Imate vozačku, ne vozite, ali želite?


Na dogovorenu vožnju ne dolazite pred autoškolu, već se dogovaramo gdje vama.

Crno jaje autoškola
Cijena sata vožnje je znatno niža od cijene koju bi platili u autoškoli. Za sve golupčiće - Valentinovo u Zagrebu uz neodoljive menije! Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat. Obavite obavezan zdravstveni pregled za upis u autoškolu ili produženje vozačke. Prije upisa u autoškolu dužni ste obaviti liječnički pregled i dobiti Uvjerenje o tjelesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje vozilom određene kategorije.


NE TREBA VAM KUPON NE TREBA VAM CRNO JAJE ILI POPUST PLUS kod nas će takve cijene biti cjelu sezonu. Crno jaje i Optotim Vam donose neponovljivu ponudu leća najpoznatijih proizvođača! Kupnjom Vouchera od 25 kn dobijate nevjerojatne popuste preko 48%! AKCIJA: Crno jaje i Papageno tours nude Vam priliku života- da obiđete svijet u jednom danu:) Posjetite Park minijaturnih građevina - Minimundus u.

Crno jaje autoškola
AKCIJA: ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan ili apartman do 60m2 ili 150m2, te kuću do 250m2,već od 499 kn! Garantirano najbolja cijena na tržištu! Tu smo za sva vaša pitanja i nejasnoće!


Naši instruktori će također napraviti sve kako bi se prilagodili. Odabir autoškole i pregled za vozački. Suhomontažni radovi; Crno jaje - Suhomontažni, završni, elektroinstalaterski. Zagreba (srijeda-petak ili vikend: subota ili nedjelja) od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.