petak, 29. srpnja 2016.

Daewoo matiz iskustva

Daewoo matiz iskustva Eto ljudi tko ima iskustva sa ovim autekom? Kupio zeni prije 2 godine, DAEWOO MATIZ 1999god za nekih 2500Eur, klima ,servo, EPS, bla. Kakva su Vasa iskustva sa tim autom?

Daewoo matiz iskustva
Imam ovaj automobilcic u kuci, pa da ga predstavim. Mnogo mi pomaze tokom zime, da ne moram da vozim alfu po snegu i losem vremenu. Pozdrav jos jednom, Ovako, uzeo sam Matiza pre skoro 2 godine, u pocetku je trosio stvarno kao upaljac, 4-5l i to je plafon, naravno uz. Zanimaju me misljenja ili iskustva o ovom autu?


Daewoo matiz iskustva
Auto je kupljen polovan,star 2 i po godine,uvoz iz njemačke. Koliko ja znam Matiz je benzinac a sta onda dizne radu benzincu? Uzeo novi sluzbeni auto, matiz 796ccm 52ks, 2003 god. Istina nisam imao licnih iskustva, ali sam cuo par prilicno losih iskustava. Zanima me da li je to normalno i da li netko ima slièna iskustva? Ma ni u nastupu najvećeg ludila! To čudo SIGURNO ne prolazi EKO-test i onda imaš problema i problema.


Matiz-Chevrolet, šija-vrat nije baš bitno. Ako neko ima iskustva sa tim, molim da me posavetuje.

Daewoo matiz iskustva
Automobili: zanima me da li vredi dati 4400e za lanos 1. Dali znate sta moze biti problem snjim? Nakon opširnih tekstova za Aveo (i nešto manje opširnog) za Cruze, ovaj namenjen Spark-u biće koncizan. Detalji ili nedoumice mogu se. It has a great acceleration sound. Majušni matiz jedan je od najboljih gradskih automobila, sve dok ne počnete razmišljati o sigurnosti.


Daewoo također ima dva predstavnika. Peugeot modeli) ima i drugih vrsta pouzdanosti: iz lanos-a nakon višestrukog prevrtanja. Konacno posle dosta dileme kupljena je makina za svakodnevnu voznju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.