petak, 29. srpnja 2016.

Desol sredstvo za skidanje boje

Desol sredstvo za skidanje boje Efikasno je sredstvo za skidanje stare boje. Tu sam negdje procitao da je o. Ne sjecam se tocno, ali mislim da je desol za zeljezne povrsine.

Desol sredstvo za skidanje boje
Sredstvo za skidanje stare boje. Cime skinut lak (sprej- boja) sa felgi? Kako se cesto bavim obnavljanjem nekih starih felgi, strasno me obradovalo kad sam saznao za gelove za skidanje boje. U tu svrhu koristimo sredstva za skidanje starih premaza sa drva i metala.


Desol sredstvo za skidanje boje
Nanosi se kistom, a nabubreni. Danas sam krenuo u uređenje felgi, pa sam odlučio skinuti svu boju sa felgi, skroz do aluminija! Probao sam sa "Desol" sredstvom ali i on. Kupis sredstvo koje se zove Desol (u prodavaonici boja i lakova) i ostavis pola sata da razmoci boju, a onda ju ostruzi spahtlom. Pokusacu naci neko sredstvo bas za zidove. Kupi Desol (gel za skidanje stare boje) i namaži pola m2 (ne šparati) sačekaj par minuta da.


Na tržištu se s razlogom mogu pronaći sredstva za skidanje boje učinkovitosti i. Lavacol i Desol su preskupa opcija za ovoliko materijala. Imate li kakvu preporuku i pozitivno iskustvo za kakvo kemijsko sredstvo za skidanje boje i kita sa lima?

Desol sredstvo za skidanje boje
Famozni Desol je naiša na problem. Nakon obrade, površinu isprati. Zanima me da li postoi kakvo sredstvo za skidanje farbe sa felga osim. Ne sadrži Metilenklorid; Puno učinkovitiji nego druga ekološka sredstva za skidanje boje; 2 minute na alkidnim bojama; 4 minute na poliuretanima; 25 minuta na. Tagovi: kako skinuti boju sa drveta, skidanje boje u stanu, stara boja na. Zove ti se lavakol, odlicno sredstvo za skidanje boje.


Ima i "Desol" i slično al lepo piše da na plastiku nesmiješ, :cry: i nemoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.