utorak, 19. srpnja 2016.

Dvotaktol omjer

Dvotaktol omjer Ja kupujem Stihlov dvotaktol i stavljam omjer 1:50 , dakle decilitar na 5 l goriva. Budi 100 % siguran koji postotak dvotaktola ide u tvoju motorku jer i. INA dvotaktol jer mi je na tri motora osjetno losije radio nego na ostala ulja (castrol,valvoline,fuch) Na Yamahi 5 ks, sam koristio 1%.

Dvotaktol omjer
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuRaw Message. Svi dvotaktni strojevi koje nudimo koriste mješavinu 50:1. Pomoću donje tablice lako možete vidjeti koje su pravilne mjere. INA 2T ST Plus vs Ina 2T Scooter18 objava7 tra 2016Najbolje ulje za 2t.
Dvotaktol omjer
STIHL" dvotaktola ide na 5 L benzina to zna svaka budala ali mi.


Inin Modricin koji vam god zapadne pod ruku i u omjeru 4%. Mješavina benzina i ulja se slaže u omjeru koji propisuje proizvođač pile ili proizvođač ulja za podmazivanje zrakom hlađenih dvotaktnih. Jel moze tu dvotaktol u omjeru kako pisr na penti (neznan sad jeli 1 ili 2%) ili ima neko. Ne ulazim i ne dajem savjete za omjere mješavine , samo za sebe. Kod njega je najveći problem omjer mješavine koji mora biti točan a ne. INA ima poseban dvotaktol za zrakom hlađene motore - iako nekad.


Visoko kvalitetno niskopepelno motorno ulje služi kao dodatak gorivu za podmazivanje zrakom. Kakav crni dvotaktol, nemoj to djubre nikako da sipas u skuter!

Dvotaktol omjer
Sadrži sintetička otapala koji omogućuju lako mješanje sa gorivom. Preporučen omjer : 1:50 (500ml ulja na 25l goriva). Ispunjava standarde: API:TC, JASO:FC. Koji vi ulje koristite ja malo prije kupio petrolovo ulje na njemu pise da je iz ljubljane mislim da je to slicno ko inin dvotaktol. Koji ti je omjer mješavine i koje ulje koristiš? Nema ni govora o kapanju ulja iz auspuha, a dvotaktol dosta uništava usis i začađuje auspuh na mašinama koje.


Stupanj kompresije ( compression ratio ) je omjer izmedu usisnog volumena i. I stavljaj neku polusintetiku,a ne inin dvotaktol!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.