nedjelja, 17. srpnja 2016.

Fiat marea potrošnja

Fiat marea potrošnja Fiat Marea Weekend JTD - Stranica 231 svi 2010Fiat Marea 1. Ponuda – potražnjaSpremljeno u privremenu memorijuSlično12. Molim informacije o navedenom automobilu, isplativosti kupovine, radi se o modelu 1998 god, 65000 km, sa full opremom (bez kože) cijena.

Fiat marea potrošnja
Lo�e strane, elektronika na tabli,potrosnja. Po zimi troši preko 10 litara kombinirane vožnje (70%grad, 30% otvorena). Po ljeti se ta potrošnja smanji na cca 8-9 litara. Fiat ima jako jeftine dijelove i troškovi.


Fiat marea potrošnja
Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila. V SX, Manual, 1996 - 2003 103 Ks,5 vrata auto specifikacije. U skorije vreme kupujem kola i definitivno sam se odlučio za Mareu u limuzinskoj varijanti. FIAT-ov model Marea jedan je od takvih. Otiđi na dijagnostiku ECU kod ovlaštenog za FIAT, da ti kaže šta ti ne valja. JTD karavan ( 2002 god.), i što se tiče rada auta do skoro nije bilo nikakvih problema. Prije 20 dana sam radio glavu motora i nakon toga auto na benzin ide. U benzinca mogu da ugradim plin i smanjim potrosnju, dok sa dizelom te.


Znaci ne Fiat Brava nego Fiat BRAVO.

Fiat marea potrošnja
Ne razumijem se uopste u automobile i molim vas da mi pomognete jer trebam da ga kupim. Poslije kad sam vozio agresivnije uz brdo i niz brdo mi se kad sam kočio iza. Kao rezultat toga motor ima bolje ubrzanje, veću snagu i manju potrošnju goriva. Ja sam jednom davno vozio kratko mareu s tim motorom na plin i to je bilo. V ELX kupljen prije više od godinu dana za 4000ojra, bil je regan godinu dana, od prvog vlasnika sa origigi 109 000km i. Ni sa potrošnjom ne može da se pohvali. U gradu 10 benzina a plina minimum 12. Vozim isključivo gradsku vožnju, promijenio sam zračni filtar, koristim po preporuci najbolje gorivo u. Potrošnja goriva u kombinovanoj vožnji.


JTD ELX kolika je prosečna potrošnja? Usporedba s drugim modelima Fiat, Usporedba s drugim marki automobila. Hteo bih da kupim Fiata mareu dizela dali neko moze da mi pomogne da mi kaze kakva su to kola Razmisljao sam o Marei i Opel Astra 97 Fiat.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.