ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Fidova sklopka bez uzemljenja

Fidova sklopka bez uzemljenja ZNS ili FID da i FID majstori kazu da nulovano neide sa fid slopkom ide i to bez problema ako. Provući TROŽILNE kabele do novih utičnica (i jedan 4 žilni za trofazni štednjak) - Fazu i nulu će spojit na FID sklopku, a treću žicu, uzemljenje. Spremljeno u privremenu memorijuSlično16.

Fidova sklopka bez uzemljenja
ElektroinstalacijeSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu1. FID sklopka + uzemljenje je jedina sigurna zaštita koja vas neće pri. Instalirao je i FID sklopku ali mi je rekao da sada ona vrsi zastitu samo ako dodje do spoja faze i nule t. Da li je moguce spojiti FID (diferencijalnu) sklopku u nulovanoj mrezi bez uzemljenja i kako to izvesti.
Fidova sklopka bez uzemljenja
Kako odrediti uzemljenje na nulovanoj instalaciji?


Ugradnja Fid sklopke28 objava27 srp 2011fidova sklopka i nulovanje,da ili ne ? ElektronikaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu28. Odgovor na konkretno pitanje je MOZES staviti FID sklopku bez obzira sto su. Ako ja dobro shvacam princip rada FID sklopke, ona "gleda". Zaštitna strujna sklopka ili FID-sklopka najčešće se primjenjuje u kućama i. IL3) vraća se u mrežu preko uzemljenja Ik , a drugi dio struje IN izravno u mrežu. Na FID sklopki je oubičajno nacrtati shemu spoja, ali nije uvjet. Montaža FI sklopke u stanski razdjelnik i njeno ožičenje. To je kada se spaja nula vod na uzemljenje na utičnici kod kuća.


Uzemljenje se tretira slicno, kocnicama na vozilu motor moze biti jak, snazan, ispravan. Zaštitna sklopka (naponska ili strujna, naponske su ređe) mora da izbaci u. Kada je uzemljenje prebaceno na nulu, tada fidova sklopka ne. Filter jeste tvornicki i ispravan je sigurno, jer je kod mog druga radio bez.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.