četvrtak, 7. srpnja 2016.

Galileo agencija

Galileo agencija Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuTuristicka Agencija Gallileo Travel, Podgorica - Aranzmani - Sinonim za putovanja u nasoj zemlji! Galileo je putnička agencija sa sjedištem u Splitu, osnovana 2002. Poslovanje agencije je uglavnom receptivnog karaktera, a temelji se na kvalitetnoj.

Galileo agencija
Putovanje u Istanbul, grad na dva kontinenta sa oko 14 miliona stanovnika, uvijek ima posebnu draž. Najljepše džamije Islama, kolosalne sultanske palače i. Galileo Travel je agencija koja gradi svoj ugled kvalitetnom ponudom, uslugom i izvrsnim. Najveći izbor putovanja po atraktivnim cijenama: Europska putovanja, daleka putovanja, krstarenja, wellness, ljetovanja, hotelski smještaj, apartmani, avio karte.
Galileo agencija
Posjetite našu web stranicu i izaberite putovanje iz bogate ponude.


Galileo Tours je za leto 2016 pripremio veliki izbor povoljnih aranžmana, hotela i apartmana. Turistička agencija Galileo, first i last minute ponude:. Grand Travel Montenegro - jedna od vodećih turističkih agencija u Crnoj Gori. Vodeća turistička agencija u Crnoj Gori! Galileo 3000 - potovanja, strokovne ekskurzije, rezervacije hotelov in letalskih kart, križarjenj, kongresov, svetovanje pri potovanju v tujino; in to prav na vseh. Ocijenite GALILEO: TURISTIČKA AGENCIJA! Vlastitim mišljenjem, dojmovima i zapažanjima pomažete svim nadji. Bali, su najpoznatija turistička destinacija ove ogromne zemlje?


Galileo agencija
Djelatnost turističke agencije Montesol travel je organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu kao i prodaja avio karata. Naš cilj i obaveza je pružanje usluga. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i. CILJ PROJEKTA: Projektom se stvarala serija inovativnih alata i metodologija vezanih uz uporabu informacijsko-komunikacijske tehnologije kao podrške. BH Passport turistička Agencija nalazi se u Sarajevu, osnovana je 2009. UTA-e i IATA-e, posluje u Amadeus GDS rezervacionom sistemu za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.