četvrtak, 7. srpnja 2016.

Home tipka na iphone 4

Home tipka na iphone 4 Nemojte 3 kvara trpat u 1 1:Dekalibrirana home tipka - obaviti kalibraciju , 2. Ukoliko vam ne funkcionira tipka Home za povratak na početnu. Ako neka tipka ili prekidač na iOS uređaju ne rade, saznajte što učiniti.

Home tipka na iphone 4
Tipka Home nalazi se s prednje strane iOS uređaja, pri dnu. Produljite vrijeme rada na modelima 4. Problem s home tipkom se desava kada izlazim iz aplikacija. Za hardwerski nakapaš malo medicinskog alkohola i jedno min 25 puta stiskaš tipku home kako bi tekućina ušla unutra.
Home tipka na iphone 4
Pozdrav svima, Imam problem sa home tipkom koja nije pokvarena, nego kao da nema pravi odaziv na pritisak. UslugeSpremljeno u privremenu memorijuSlično12.


ORIGINALNI DIO + RAD + GARANCIJA + RAČUN (R1) = 159 kn. Ako se namjeravate voziti pola sata tramvajem u Zagrebu platit će te samo 4 kune. Desava mi se da home dugme treba da stisnem nekada po 5 puta i to bas. Eden izmed najpogostejših servisov pri iPhonih 4. Vzroki: nedelovanje home gumba, crknu gumb Popravilo iPhona 4 s. Zamjena home tipke (tipka ispod ekrana). Vam Home tipka "Home Button" slabo dela ali sploh ne dela več.

Home tipka na iphone 4
Pri dnu, ispod ekrana se nalazi Home tipka koja je u varijanti iOS-a 4 dobila novu funkciju - dvostrukim pritiskom na nju pokrećete multi-tasking. Brzo prebacivanje između aplikacija. Ovako, iako imam maskicu pao mi je iPone 4 i ona power button tipka mi se utisnula tj nemogu je kliknut jer je zapela unutra.


Dvaput pritisnite tipku Home (tipka ispod ekrana) kako biste vidjeli koje. Imati tipku “home” na svome uređaju je odlično.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.