subota, 30. srpnja 2016.

Izrada pločica za vrata cijena

Izrada pločica za vrata cijena Izrađujemo pločice za vrata prema našem predlošku ili ideji kupca, koji može birati između svih dimenzija oblika i stila pločice. Pločice sa natpisom za križ, natpisne pločice za vrata, pečati, štambilji. AKCIJA popust 20% na redovnu cijenu AKCIJA.

Izrada pločica za vrata cijena
Natpisne pločice za vrata stana, Kućni brojevi, Pločice oštar pas, Naljepnice beba u autu. Digitalni tisak, izrada reklama, natpisa, naljepnica, grafička priprema i promotivni tisak. Izaberite pločice za vrata od raznih materijala i različitog dizajna, gravirane ili tiskane. Druga namjena pločice takve dimenzije može biti i kao natpis za neki proizvod, izložbeni eks.
Izrada pločica za vrata cijena
Laserski gravirane pločice za vrata.


Personalizirana pločica s prezimenom za ulazna vrata za 35 kn! Dostava i troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu; Poštarina iznosi cca 15kn. Izrada slike na platnu s okvirom dimenzija 80 x 80 cm. Cijena: (Poštarina nije u cijeni) 8,00€ Bez poreza: 8,00€. Graviranje samoljepljivih pločica za vrata na dvoslojnoj plastici zlatne ili srebrene boje. Kvatriću pa me zanima zna li netko gdje ima tih pločica za izraditi? Pločica s prezimenom za vrata stana Stanovanje.


Cijena je stvarno jeftina mislim da je 35-40kn ja sam si uzeo srebrnu kao ogledalo s crnim.

Izrada pločica za vrata cijena
Postavljanje na vrata ili zid ljepljenjem ili pomoću vijaka. Poseban popust za opremanje cijelog objekta! Kod izrade pločica za ulazna vrata najčešće se koriste kombinacije pločica u zlatnoj ili srebrnoj. Izrada plocica za vrata, Novo Sarajevo, 10 KM, Plocica za vrata, natpis, natpisi, plocice, graviranje. Pločice za ulazna vrata izrađujemo po cijeni već od 20,00 kn:.


Izrada štambilja i pločica za vrata za samo 10 minuta! Ukoliko ste zainteresovani za izradu pločica od ovih materijala molimo vas da nas kontaktirate. Iz ponude posebno izdvajamo mogućnost izrade pečata, pločice za vrata i pločice za pehar za samo 20 MINUTA!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.