ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Kako ispitati bobinu na kosilici

Kako ispitati bobinu na kosilici Kosilica je prestala paliti a niti ispravna svjecica nije bacala iskru. Imam pitanje vezano za magnetno paljenje na sus motorima, tacnije kosilicama. Hercules kosilica za travu problem ?

Kako ispitati bobinu na kosilici
Poljoprivredni Forumpoljoprivredni-forum. Mehanička radionicaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu26. Rekao mi je jedan covek sto ima takvu kosilicu, probao je bobinu i rekao da je ispravna. E sada, kako je ispitati i kako naci ispravnu i gde?


Kako ispitati bobinu na kosilici
Više rezultata za poljoprivredni-forum. ElektronikaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu2. Ne zamerite drugari, ali ili je indukcioni kalem ili bobina, nikako boMbina. Na taj način možeš si ispitati ispravnost bobine i kabla. Nemam uopće iskru na svječici, kako ispitati bobinu je li ispravna ? Odredjivanje ispravnosti bobine multimetrom - pomoc Pozdrav grupi,pokusavam odrediti je li ispravna bobina motorne pile Stihl 041. BOBINA MOTORNE PILE HUSQVARNA 137,142 NEVADA (545 06 39-01). Kako da sam ispitam bobinu, imam jedino jeftini unimer ;).


Mozda dodati jos da mi se od prije desavalo da se kosilica sam ugasi ali to.

Kako ispitati bobinu na kosilici
PRODAJEM NOVI NIKAD KORIŠTEN APARAT ZA ISPITIVANJE ISPRAVNOSTI SVIH VRSTA BOBINA OD KOSILICA, TRIMERA, MOTORA I. Određeni broj bobina(oko 3% od prodane količine trimera) ne radi kada se motor. Evo, moja vjerna kosilica me je (očekivano) razočarala. U pitanju je ova kosilica i jedina stvar koja je na njoj nalik filteru vazduha je. Da bih kupio novu indukcionu bobinu za kosilicu AL-KO sa brigs. Riječ bobina talijanskog je podrijetla, a označava indukcijski svitak (engl. induction coil, ignition coil, njem.


Zündspule) koji služi za pretvaranje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.