ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Kako obuci bebu za spavanje ljeti

Kako obuci bebu za spavanje ljeti Pročitajte naše savjete kako da odjenete svoju bebu za ljeto. Po noći, ako je temperatura oko 22-24 °C, možete pustiti bebu da spava u pidžami bez korištenja. Bebe i klima uređaji21 objava18 lip 2013U čemu spavaju?

Kako obuci bebu za spavanje ljeti
Kako obući ljetnu bebu za izlazak iz rodilišta? Kad je bilo vruće, bile su samo u kratkom bodiću, spavanje il u kratkom. Temperatura prostorije u kojima beba boravi i spava iznosi oko 20-22° C. Obrnuta je situacija ljeti, kad je jutro i predvečerje pogodnije za šetnju.
Kako obuci bebu za spavanje ljeti
Ja sam jučer prvi puta obukla bebu u kratke rukave za van, preko noći mi je.


Dovoljna je obična deka ili malo deblja pamučna vreća za spavanje. Zbog toga bebe treba pokrivati, zimi im obavezno odijevati bodiće i. Drage mame, mene zanima kako obuci bebu kada krenu topliji dani? Zbog toga su roditelji često u dilemi kako obući bebu kada su vrućine i kako je zaštititi od hladnoće. O malim i malo većim bebama Savjeti o dojenčetu. Neznam kako bi ju obukla za spavanje :roll:. Stručnjaci posebno naglašavaju da su u riziku previše utopljene i umotane bebe koje spavaju na stomaku.


Bebe se ne smeju pretpoljavati ni kada su bolesne.

Kako obuci bebu za spavanje ljeti
Na sobnoj temperaturi od 22-23 stepena bebu treba obući lagano, ali slojevito. Zbog nezrelosti mehanizama termoregulacije ljeti bebu treba. Prije nego bebu stavite na spavanje, dječji krevetić možete ugrijati. Jednako kao što postoje osobe kojima je i ljeti hladno, ima i onih kojima je i u. Ljeti koristimo tanku a zimu debelu vrecu za spavanje. Roditelji koji muku muče s uspavljivanjima bebe i prečestim noćnim buđenjima.


Slijedi nekoliko stvari koje biste trebali znati o spavanju beba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.