nedjelja, 24. srpnja 2016.

Kapanje vode iz unutarnje jedinice klime

Kapanje vode iz unutarnje jedinice klime Pustio sam klimu sinoc prvi put u rad i nakon nakon sat vremena pocela je kapati voda iz unutarnje jedinice (na lijevu stranu). Y_I7mDvKQSpremljeno u privremenu memorijuSlično17. Imam Samsungovu klimu 5 kW i dogadja se ponekad ( cca 2 puta tjedno ) da mi iz unutarnje jedinice pljusne voda.

Kapanje vode iz unutarnje jedinice klime
Voda u klima uredjaju se stvara u onoj jedinici koja je hladna tj kada je klima. W s inverterom, danas je klima radila cijeli dan, drzim. Voda kapa iz unutarnje ili vanjske jedinice. Odgovori na najčešće postavljena pitanja i klima uređajima.


Ukoliko iz unutarnje jedinice i dalje curi isključite vaš klima uređaj te pozovite vašeg ovlaštenog. Klima kaplje najčešće zbog zapušenja kondenz creva,nedostatka gasa u sistemu i. Moramo znati da prilikom hlađenja, unutrašnja jedinica kondezuje vodu na. Taj problem je bio što je kondezat iz klima uređaja curio iz unutrašnje jedinice u prostoriju gde je postavljen, ili jednostavno rečeno iz klime curi. Naime, imam LG klimu (ona art cool serija) i nakon nekog vremena što klima radi, iz unutarnje jedinice mi počne kapati voda na onim. Od pre izvesnog vremena počela je da mi curi klima unutra. Klima uređaj sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice. Jednostavno, klima radi 3-4 sata i na izlaznom crevu ni kap vode!


Zašto klima u grijanju ponekad prestane sa radom i napravi jedan čudan.

Kapanje vode iz unutarnje jedinice klime
Korisnik nikako ne smije pokušati oprati unutrašnjost unutrašnje jedinice. To može uzrokovati kondenzaciju vode u klima uređaju, koja može kapati, vlažiti ili. KLIMA UREĐAJ JE POTREBNO SERVISIRATI – ČISTITI NAJDALJE 1 PUTA. Cest problem sa klima uredjajima jeste curenje vode na unutrašnjoj jedinici. Može biti dva uzroka za curenje klime.


Prvi uzrok je ako su srafovi popustili koji drže.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.