četvrtak, 28. srpnja 2016.

Koji su najpouzdaniji automobili

Koji su najpouzdaniji automobili Prvo želimo da čestitamo Hondi Accord, koja se našla na prvom mestu, kao i proizvođačima Honda, Nissan i Toyota, koji imaju po dva automobila u prvih 10. Među 10 najpouzdanijih auto brendova u Hrvatskoj njih čak pet je. Hrvatske koje je obuhvatilo 27 marki i koje treba doživjeti s dozom rezerve.

Koji su najpouzdaniji automobili
Pouzdanost automobila jedna je od najvažnijih karakteristika koje traže kupci pri odabiru modela koji će voziti. Audi je 35-ti na listi od 36 brendova poredanih od najpouzdanijih ka. Honda je proglašena najpouzdanijim proizvođačem automobila na temelju istraživanja provedenog na više od 30. Najpouzdaniji auti iznad 150 000 km. Koje marke automobila statistički se najmanje kvare?


Motorsport vestiSpremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu8. Postoji puno kriterijuma i izveštaja o najpouzdanijim automobilima na tržištu što ujedno znači da se najmanje kvare. Da li želite da znate koji su najbolji polovni automobili za naše uslove. Toyota je proglašavana za najpouzdaniji automobil, što joj je. Ovo su najpouzdaniji rabljeni auti na hrvatskom tržištu. Po rezultatima Centra za vozila Hrvatske o prolaznosti osobnih automobila na tehničkom pregledu.


Komentari čitatelja ni na koji način ne održavaju stajalište portala. Europski proizvođači koji su na našim prostorima cijenjeni, mahom su.

Koji su najpouzdaniji automobili
Statistike pouzdanosti, napravljene na uzorku od 230. ADAC, pokazale su veliku superiornost njemačkih automobila. Todorović vam savetuje koji auto da kupite; strelica. Audi, kojih je na tehničkom pregledu.


Opel meriva je automobil koji se najmanje kvari u kategoriji vozila starosti do 3 godine. Japanski i njemački polovni automobili najpouzdaniji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.